RX 590 vs GTX 1660

1660=1070. İade olursa geçmen mantıklı olur.

GTX 1660 Super tercih et. Bu arada AMD fanboylarıyla neden dalga geçiyorsunuz? Bende AMD fanboyu sayılırım fakat NVIDIA'nın hakkını yemiyorum.
Not: Super modelini tercih et. Normal olanla karıştırma. @Sylveon bağlantısını yolladığı kart güzel. Onu tercih edebilirsin.

Yalnız fanboy olmak iyi bir şey değil onlara bir şey söyleniyor ama yazmak istemem
Nedir hocam merak ettim. Argo anlamında her neyse umrumda değil açıkcası. AMD olmasa Nvidia tekelcilik yapardı. Nvidia olmasa AMD tekelcilik yapardı.

Fanboy'luk bir ürünü körü körüne savunmaktır yani o ürünün/firmanın bedava avukatlığını yapmaktır. Normal tüketici olmak başka fanboy olmak başka. Bunlar genelde kazıklandıkları için bunu itiraf etmezler onun yerine ürünü savunmaya başlayıp kendilerini rahatlatmayı hedeflerler

Son düzenleme:
Fanboy'luk bir ürünü körü körüne savunmaktır yani o ürünün/firmanın bedava avukatlığını yapmaktır. Normal tüketici olmak başka fanboy olmak başka.
Anladım hocam . Bende kötü bir şey sandım. Sert konuştum sanırım biraz. Kusura bakma. Ben fanboy değilmişim o halde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…