RX 590 vs GTX 1660

1660=1070. İade olursa geçmen mantıklı olur.

Arkadaşlar, bende şimdi RX 590 var garantiye göndereceğim kısa zaman içerisinde eğer para iadesi yapılırsa GTX 1660 almayı düşünüyorum. Napayım arkadaşlar zamanında haziran ayında 1580 TL'ye RX 590 Special Edition Nitro+ almıştım para iadesi yapılırsa büyük ihtimalle alamayacağım ama GTX 1660 alabilirim yardım ederseniz mutlu olurum iyi akşamlar.

GTX 1660 Super tercih et. Bu arada AMD fanboylarıyla neden dalga geçiyorsunuz? Bende AMD fanboyu sayılırım fakat NVIDIA'nın hakkını yemiyorum.
Not: Super modelini tercih et. Normal olanla karıştırma. @Sylveon bağlantısını yolladığı kart güzel. Onu tercih edebilirsin.

Fanboy'luk bir ürünü körü körüne savunmaktır yani o ürünün/firmanın bedava avukatlığını yapmaktır. Normal tüketici olmak başka fanboy olmak başka. Bunlar genelde kazıklandıkları için bunu itiraf etmezler onun yerine ürünü savunmaya başlayıp kendilerini rahatlatmayı hedeflerler

Son düzenleme:
Fanboy'luk bir ürünü körü körüne savunmaktır yani o ürünün/firmanın bedava avukatlığını yapmaktır. Normal tüketici olmak başka fanboy olmak başka.
Anladım hocam 🙂. Bende kötü bir şey sandım. Sert konuştum sanırım biraz. Kusura bakma. Ben fanboy değilmişim o halde 🙂.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı