PcDelisi64 Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Bilgisayarı ilk açtığımda siyah ekranda kaldı. Restart attım, böyle bir uyarı çıktı. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri Radeon Software 20.04.2021 12_13_59.png 525,2 KB · Görüntüleme: 95
Bilgisayarı ilk açtığımda siyah ekranda kaldı. Restart attım, böyle bir uyarı çıktı. Ne yapmam gerek?
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #2 DDU ile sürücüyü kaldırıp WHQL sürümü kurun. Artı 0 Eksi
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 20 Nisan 2021 #3 Yunusemreabk1 dedi: DDU ile sürücüyü kaldırıp WHQL sürümü kurun. Genişletmek için tıkla... Ben DDU ile kaldırıp WHQL'yi kurmama rağmen o hata bende de başladı. Gelen bir hata olabilir belki. Artı 0 Eksi
Yunusemreabk1 dedi: DDU ile sürücüyü kaldırıp WHQL sürümü kurun. Genişletmek için tıkla... Ben DDU ile kaldırıp WHQL'yi kurmama rağmen o hata bende de başladı. Gelen bir hata olabilir belki.
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #4 Fodenist dedi: Ben DDU ile kaldırıp WHQL'yi kurmama rağmen o hata bende de başladı. Gelen bir hata olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Son çıkan sürücüde bende aynı hatayı alıyordum. Bir öncekine geçtim düzeldi. Watman hatasnın pek çok sebebi var. Artı 0 Eksi
Fodenist dedi: Ben DDU ile kaldırıp WHQL'yi kurmama rağmen o hata bende de başladı. Gelen bir hata olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Son çıkan sürücüde bende aynı hatayı alıyordum. Bir öncekine geçtim düzeldi. Watman hatasnın pek çok sebebi var.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 20 Nisan 2021 #5 Yunusemreabk1 dedi: Son çıkan sürücüde bende aynı hatayı alıyordum. Bir öncekine geçtim düzeldi. Watman hatasnın pek çok sebebi var. Genişletmek için tıkla... Ben bir öncekine geçmeme rağmen var ayrıca ilginç bir şekilde performans düşüşü var. Bu gün konu açmıştım onla ilgili zaten. Olmadı format atıcağım. Artı 0 Eksi
Yunusemreabk1 dedi: Son çıkan sürücüde bende aynı hatayı alıyordum. Bir öncekine geçtim düzeldi. Watman hatasnın pek çok sebebi var. Genişletmek için tıkla... Ben bir öncekine geçmeme rağmen var ayrıca ilginç bir şekilde performans düşüşü var. Bu gün konu açmıştım onla ilgili zaten. Olmadı format atıcağım.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 20 Nisan 2021 #6 Fodenist dedi: Ben DDU ile kaldırıp WHQL'yi kurmama rağmen o hata bende de başladı. Gelen bir hata olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Volatj veya frekans düşürmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Fodenist dedi: Ben DDU ile kaldırıp WHQL'yi kurmama rağmen o hata bende de başladı. Gelen bir hata olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Volatj veya frekans düşürmeyi deneyin.
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 20 Nisan 2021 #7 PcDelisi64 dedi: Bilgisayarı ilk açtığımda siyah ekranda kaldı. Restart attım, böyle bir uyarı çıktı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... WHQL sürücüsünü kurun. Olmazsa Clock Speed Downgrade yapın. Artı 0 Eksi
PcDelisi64 dedi: Bilgisayarı ilk açtığımda siyah ekranda kaldı. Restart attım, böyle bir uyarı çıktı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... WHQL sürücüsünü kurun. Olmazsa Clock Speed Downgrade yapın.
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #8 Fodenist dedi: Ben bir öncekine geçmeme rağmen var ayrıca ilginç bir şekilde performans düşüşü var. Bu gün konu açmıştım onla ilgili zaten. Olmadı format atıcağım. Genişletmek için tıkla... Tüm WattMan hatalarının çözümü farklı. Tüm çözümleri tek tek deneyip öyle çözdüm. Artı 0 Eksi
Fodenist dedi: Ben bir öncekine geçmeme rağmen var ayrıca ilginç bir şekilde performans düşüşü var. Bu gün konu açmıştım onla ilgili zaten. Olmadı format atıcağım. Genişletmek için tıkla... Tüm WattMan hatalarının çözümü farklı. Tüm çözümleri tek tek deneyip öyle çözdüm.
O OVERLOKÇU Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 947 Çözümler 7 20 Nisan 2021 #9 Yusuf6376 dedi: WHQL sürücüsünü kurun. Olmazsa clock Speed downgrade yapın. Genişletmek için tıkla... Hocamızın dedeğini yapmalısınız genelde böyle çözüyorlar. Artı 0 Eksi
Yusuf6376 dedi: WHQL sürücüsünü kurun. Olmazsa clock Speed downgrade yapın. Genişletmek için tıkla... Hocamızın dedeğini yapmalısınız genelde böyle çözüyorlar.
KS KS PcDelisi64 Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #10 Yunusemreabk1 dedi: DDU ile sürücüyü kaldırıp WHQL sürümü kurun. Genişletmek için tıkla... Zaten WHQL Sürücü Kurulu OVERLOKÇU dedi: Hocamızın dedeğini yapmalısınız genelde böyle çözüyorlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl Clock Speed Downgrade yapacagım ve yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi performans düşüşü var garantiye yolladım donanımsal herhangi bir sorun yok denildi. Artı 0 Eksi
Yunusemreabk1 dedi: DDU ile sürücüyü kaldırıp WHQL sürümü kurun. Genişletmek için tıkla... Zaten WHQL Sürücü Kurulu OVERLOKÇU dedi: Hocamızın dedeğini yapmalısınız genelde böyle çözüyorlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl Clock Speed Downgrade yapacagım ve yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi performans düşüşü var garantiye yolladım donanımsal herhangi bir sorun yok denildi.