KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.895 Çözümler 24 Yer Antalya 24 Temmuz 2019 #11 Azygos1 dedi: Bende de vardı aynı hata ben dediğim hızlı açılma ayarını kapatarak düzeltmiştim sorunu. Genişletmek için tıkla... Bende de veriyor ama fazla OC yaparsam falan haklı olarak hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2019
Azygos1 dedi: Bende de vardı aynı hata ben dediğim hızlı açılma ayarını kapatarak düzeltmiştim sorunu. Genişletmek için tıkla... Bende de veriyor ama fazla OC yaparsam falan haklı olarak hata veriyor.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 24 Temmuz 2019 #12 Bu hatanın kesin çözümü yok. Deneyebileceğiniz çözümler var. BIOS güncelleyin. Windows 10 1903 ve en güncel ekran kartı sürücünü kullanın. Sürücüyü DDU ile silip öyle yükleyin: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Windows 10 hızlı başlatma seçeneğini kapatın. Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma - Technopat Bazı kişiler PSU değişimi sonrası bu sorunun ortadan kalktığını belirtiyor. Tabii ki kesin çözüm değil. Eksik veya bozuk sistem dosyalarını onarın: https://support.microsoft.com/tr-tr...er-tool-to-repair-missing-or-corrupted-system Bu hatayı almadan önce yüklediğiniz programlar varsa kaldırmayı deneyin. Hız aşırtma işlemi yapmadığınıza emin olun. Tüm sisteminiz varsayılan ayarlarda kullanılsın. Son olarak ürününüzün garantisi devam ediyorsa yetkili servisle iletişime geçin.
Bu hatanın kesin çözümü yok. Deneyebileceğiniz çözümler var. BIOS güncelleyin. Windows 10 1903 ve en güncel ekran kartı sürücünü kullanın. Sürücüyü DDU ile silip öyle yükleyin: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Windows 10 hızlı başlatma seçeneğini kapatın. Windows 10 Hızlı Başlat Seçeneğini Devre Dışı Bırakma - Technopat Bazı kişiler PSU değişimi sonrası bu sorunun ortadan kalktığını belirtiyor. Tabii ki kesin çözüm değil. Eksik veya bozuk sistem dosyalarını onarın: https://support.microsoft.com/tr-tr...er-tool-to-repair-missing-or-corrupted-system Bu hatayı almadan önce yüklediğiniz programlar varsa kaldırmayı deneyin. Hız aşırtma işlemi yapmadığınıza emin olun. Tüm sisteminiz varsayılan ayarlarda kullanılsın. Son olarak ürününüzün garantisi devam ediyorsa yetkili servisle iletişime geçin.
A atscan Kilopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 216 Çözümler 1 25 Temmuz 2019 #13 Garantisi devam ediyor ama firma batmış Onun dışında dediğiniz her işlemi yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2019