RX 590 yayın sistemi

GökhanÖzev

Hectopat
Arkadaşlar Facebook'ta veya Twitch'e canlı yayın açıp PUBG(Steam), Fortnite, Apex gibi oynamayı dusunuyorum şu sistem işimi görür mü?

İşlemci:
AMD Ryzen 5 1600 soket AM4 işlemci
Anakart:
Gigabyte A320M-S2H soket AM4 mATX Gaming anakart

Ekran kartı:
Sapphire Nitro+ RX 590 8G G5 8 GB GDDR5

RAM:
2 adet Corsair Vengeance LPX 8 GB DDR4 3000MHz C16

SSD:
Adata SU630 480GB SSD disk

Son düzenleyen: Moderatör:
A320 anakart ile hız aşırtma yapamazsınız. Tavsiyem B450 anakartlardır. Hem teknoloji bakımından daha iyi hemde ileriye dönük sistem olmuş olur. Ha bunlar beni ilgilendirmiyor derseniz sizin tercihiniz.

A320 anakart ile hız aşırtma yapamazsınız. Tavsiyem B450 anakartlardır. Hem teknoloji bakımından daha iyi hemde ileriye dönük sistem olmuş olur. Ha bunlar beni ilgilendirmiyor derseniz sizin tercihiniz.
hız aşırtmadan kastın sanırım overclook bildiğim kadarıyla overclook zararlı sisteme ya zarar verıyor yada ömrünü kısaltıyor neden hız aşırtayım kı ?

Uygun donanımlar ile birlikte bilinçli bir biçimde yapılırsa hiçbir sakıncası yoktur. İlk yazım da belirttiğim gibi bunlar sizi ilgilendirmiyorsa problem değil. Sizin tercihinize kalmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı