RX 590 yükseltme

Furkannn52

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI RX590+ Nitro ekran kartım var (yaklaşık 3 yıllık) bu kartı satıp 1660 Super almak istiyorum sebebi de sıcaklık ve 1660S'in bir tık daha iyi olması. Bana önereceğiniz daha iyi bir kart var mı? Yalnız bu fiyatlarda olması lazım ve son olarak bendeki RX590 kaç TL'den gider? Amacım bunu satıp az fiyat daha ekleyip 1660 Super veya daha iyi bir kart almak.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 sene geriden geliyon herhalde kral.

Şu an bende RX590 var ve 78 dereceleri gördüğü oluyor arkadaşımda tek fanlı 1650S var ve aynı oyunda aynı grafik ayarında ortalama 64 falan oluyor benim kart 2 fanlı bir de.

RTX varken GTX almanın anlamı yok. RTX 2060, 3050, 3060 gibi bir şey alabilirsin.
Çok pahalılar haklısın rx590 dan gtx e geçmek mantıksız olur

Şu an bende RX590 var ve 78 dereceleri gördüğü oluyor arkadaşımda tek fanlı 1650S var ve aynı oyunda aynı grafik ayarında ortalama 64 falan oluyor benim kart 2 fanlı bir de.

Çok pahalılar haklısın RX590'dan GTX'e geçmek mantıksız olur.

Hocam eğer oyun ağır bir oyunsa 78 derece fazla değil.

Sizce bu kartı satıp yeni kart mı almalıyım yoksa termal değiştirip devam mı etmeliyim( 3 yıldır termal değiştirmiyorum) işlemcim r5 5600x olucak inşallah

Sizce bu kartı satıp yeni kart mı almalıyım yoksa termal değiştirip devam mı etmeliyim( 3 yıldır termal değiştirmiyorum) işlemcim R5 5600X olacak inşallah.

Hocam bütçeniz var ise değiştirebilirsiniz ama bence hiç gerek yok bir Artics MX4 ile iş çözülür ama eğer bütçem var diyorsanız 6600xt/6700xt iyi gider.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı