RX 5XX Serisi Kronik Arızalı mı?

Sizin sorununuz güç kaynağı gibi duruyor. Bende RX 580 kullanıcısıyim ilk taktigimda garip kapanmalar yaşıyordum ki güç kaynagim 750w idi. Sorunun onda olduğunu konduramadigim için çok uğraştım ama sonunda yeni güç kaynağı alınca problem kalmadı. Eskiyen güç kaynakları bu problemi yaratabiliyor.

R9 380X kullanıyorum. Ben de bu hatayı alıyorum ancak sadece bildirim geliyor onun dışında bir etkisi olmadı bana?

Benim RX570'de (Nitro+) bir sorun yok. AMD kartlarda Asus ve MSI çok sorun çıkartıyor. Sapphire ve Gigabyte yine daha iyi. Teknoloji de biraz şans işi.

Bu güne kadar AMD olarak ne aldıysam sorun yaşadım, her yeni güncelleme sorun demekti ama 2 yıl önce ofiste kullanmak için sistem toplamıştım. F/P olarak RX 460 aldım, bu güne kadar hiçbir sorun çıkarmadı.
Bir kartın her şeyden önce stabil çalışması lazım sonra performansına bakılmalı.

Sanırım Eylül 2018'den beri Sapphire Pulse RX580 kullanıyorum ve şuana kadar pek kronik sorun yaşamadım. Oyunlarda (Apex Legends, Fifa 19, Battlefield ve PUBG lite) gayet rahat oynatıyor.

1.5 yıldır RX580 kullanıcısıyım, ne watman hatası ile karşılaştım ne de başka bir hatayla. (Doku kalitesi performans, dikey yenileme her zaman kapalı, Radeon Chill kapalı.) Freesync 75Hz monitör ile kullanıyorum. Güç kaynağım Thermaltake Smartpower 550W 80+Bronze.

RX 570 bende'de vardı WattMan verdi acaba güç kaynaklı olabilir mi dedim o yüzden sordum.

Çoğunlukla yazılımsal/donanımsal oluyor ama PSU sorunu da oluyor bazen. En iyisi servise verip beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…