RX 6000 Serisi, AMD Fluid Motion Frames Teknolojisi İçin Destek Kazanıyor

Gelmemesi için bir neden yok. RX 6600 olupta 5700XT de olmayan AV1 codec dışında ek bir şey yok. Kaldı ki RX 6600XT ayarında bir karttan bahsediyoruz. Gelme ihtimali var.

Cem Yılmaz demiş ki siz acaba adam mı seviyorsunuz burada diye.
AMD'nin gösterdesinde FPS 2X artıyor ama Steam'ın göstergesinde FPS düşüyor ve kasma hissi geliyor umarım bu sadece Preview'de oluyordur.
Cyberpunk 2077 ve BeamNG Drive'de denedim ikisinde de hiçbir işe yaramıyor.

"RX 6700 ile denedim".

23.10 sürümüyle beraber resmi olarak Adrenaline gelir mi yoksa daha çok mu yolu var?

Şu an ki hali ile 1 FPS arttırsaydı gelme ihtimali vardı ama şu anki hali ile FPS düşürüyor.
Sizin yaşadığınız deneyim AMD'nin planlarını etkilemiyor. Ben CP2077'de denedim. FPS'im 2 kadar arttı ancak akıcılık sorunu vardı. Bu akıcılığı ise zamanla çözeceklerdir. Kartım RX 6700 XT.

Sizin yaşadığınız deneyim AMD'nin planlarını etkilemiyor. Ben CP2077'de denedim. FPS'im 2 kadar arttı ancak akıcılık sorunu vardı. Bu akıcılığı ise zamanla çözeceklerdir. Kartım RX 6700 XT.

Arkadaş sorun yaşamıyor. Daha dikkatli test etseydin FPS'in 2 kat artmadığını 10-15 arası FPS'in düştüğünü görürdün ve akıcılığın o yüzden gittiğini anlardın. AFMF açarken düşen FPS değerlerine getiriyorum AFMF kapatıp, aynı kasma hissiyatı oluyor yani FPS değerleri doğru değil.

Düştüğünü görmediğim şeyi siz söylediniz diye mi kabul etmeliydim? Açık kapalı halde birden fazla senaryoda FPS artışı olmasına rağmen bir akıcılık görmedim. Aldığım standart FPS üzerinden bunu söylüyorum zaten. "FPS değerleri doğru değil" diyerek konuya kesin yargı ile yaklaşacaksam fazla iddialı olurum. Siz iddialı olun. Problem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…