RX 6000 Serisi, AMD Fluid Motion Frames Teknolojisi İçin Destek Kazanıyor

RX 5xxx serisine gelecek mi? 5700 ve 5700XT'ye gelse tadından yenmez.

Gelecek fakat FPS artırmak yerine FPS düşürebilir. FPS 10 FPS artar artsada.

Cem Yılmaz demiş ki siz acaba adam mı seviyorsunuz burada diye.
AMD'nin gösterdesinde FPS 2X artıyor ama Steam'ın göstergesinde FPS düşüyor ve kasma hissi geliyor umarım bu sadece Preview'de oluyordur.
Cyberpunk 2077 ve BeamNG Drive'de denedim ikisinde de hiçbir işe yaramıyor.

"RX 6700 ile denedim".

RX 6800 öneriliyor en az. Ondandır.

Nerede yazıyor o?

Gelecek fakat FPS artırmak yerine FPS düşürebilir. FPS 10 FPS artar artsada.

AMD bir tek 1080p veya 1440p 55 FPS öneriyor RX 6800 falan demedi.
Öyle olduğunu varsayarsak RX 6800 Cyberpunk path tracing dışında kullanmak saçmak olur.

Sizin yaşadığınız deneyim AMD'nin planlarını etkilemiyor. Ben CP2077'de denedim. FPS'im 2 kadar arttı ancak akıcılık sorunu vardı. Bu akıcılığı ise zamanla çözeceklerdir. Kartım RX 6700 XT.

AMD'nin FPS sayacı direk mevcut FPS'yi 2 ile çarparak gösteriyor başka FPS sayacı ile denerseniz gerçeği görürsünüz.

Globalde bir dolu inceleme, konuşma var. Gerçeği siz gördünüz? Tam Türk tipi söz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam Türk tipi sözmüş o zaman gidin yabancı kardeşlerine bak.
NVIDIA hateriyim ve AMD'den bir kere bile uzaklaşmadım sanırım AMD hateri olduğumu düşünüp bu kadar söylediklerime gerçek dışı bakıyorsunuz.

AMD FPS sayacında FPS tam 2kat artıyor fakat akıcılık herkesin söylediği gibi değişmiyor hatta belki çok az miktarda daha kötü. Bunu %1 FPS değerine bağlayanlar var gerçekten de %1FPS değeri afmf kapalı durumuyla birebir aynı. İnsanın aklına gerçekten tamamen "fake mi" düşüncesi de geliyor RTSS ile FPS sabitleyince %1 değerinin neredeyse normal FPS ile aynı olduğunu söyleyenler var ve akıcılığın net olarak arttığını söylüyorlar fakat MSI Afterburner'da en küçük bir FPS artışı görülmüyor. Yani RTSS ile FPS sabitlense bile bu tamamen anlamsız o yüzden hiçbir şekilde %1 FPS'yi arttıramıyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam Türk tipi sözmüş o zaman gidin yabancı kardeşlerine bak.
NVIDIA hateriyim ve AMD'den bir kere bile uzaklaşmadım sanırım AMD hateri olduğumu düşünüp bu kadar söylediklerime gerçek dışı bakıyorsunuz.

Şu an temelde bir gecikme ve hissiyat kaybı olduğundan söz ediyorum. Youtube üzerinden bir tane video bulup önüme fırlatıyorsunuz. Koca firma ortaya bir teknoloji çıkarıyor, kahvehane ağızıyla bunlar hep oyun falan diyorsunuz. Lütfen benimle bu seviyede bir konuşma yapmayın. Bana ne Intel, AMD sevdanızdan. Ben FPS düşmüyor, akıcılık sorunu var. Açık, kapalı test yaptım diyorum. Hayır hayır diyorsunuz? Pardon. Hardware Unboxed çalışanı mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı