RX 6000 serisi ekran kartı kullanıcılar kartlarından memnun mu?

Hocam sizin gibi hiç sorun yaşamayanlar var diğer yandan illallah edenler var hanginiz azınlık çok merak ediyorum.

Uzun lafın kısası teknoloji şans işidir kimse sorunsuz olacak diye bir garanti veremez NVIDIA'da bu duruma dahildir ben NVIDIA'da hata alanı da gördüm AMD de de alanı gördüm AMD de hiç hata almayıp memnun olanda var mesela ben yani şans işi bu iş.

XFX SWFT 210 RX 6600 kullanıyorum sıcaklıklar ve FPS konusunda herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar. (Nedense bilmiyorum bazı eski oyunlarda FPS kaybı yaşatıyor)

Hocam sizin gibi hiç sorun yaşamayanlar var diğer yandan illallah edenler var hanginiz azınlık çok merak ediyorum.
Sırasıyla:

-RX 580 kullandım. Herkesin deli gibi WattMan aldığı seride 1 kere WattMan gördüm.
-GTX 1660 Ti kullandım. Rahattım. Para edince sattım.
-RTX 2060 kullandım. Yine bir sorun yaşamadım. Para ederken satım.
-RX 6600 kullanıyorum. Her türlü sürücüyü kurdum. Tek sorun yaşamadım.

Size kalkıp hadi AMD alın demem. Ama oyunlarda artan VRAM kullanımını düşündüğümüzde RX 6700 XT alınır.

Sırasıyla:

-RX 580 kullandım. Herkesin deli gibi WattMan aldığı seride 1 kere WattMan gördüm.
-GTX 1660 Ti kullandım. Rahattım. Para edince sattım.
-RTX 2060 kullandım. Yine bir sorun yaşamadım. Para ederken satım.
-RX 6600 kullanıyorum. Her türlü sürücüyü kurdum. Tek sorun yaşamadım.

Size kalkıp hadi AMD alın demem. Ama oyunlarda artan VRAM kullanımını düşündüğümüzde RX 6700 XT alınır.

1682110531377.png

Bu kasada karar kıldım Hollanda'dan PS5 getirme olasılığım var o yatarsa bu.

Dosya Ekleri

• 1682110469859.png
    1682110469859.png
    40,3 KB · Görüntüleme: 28

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı