RX 6000 serisinde WattMan hatası var mı?

Fark etmiyor hepsinde var aynı sorun son sürümlerde daha fazla.
22.11.1 ve 22.11.2 Allah'ın belası sürümlerdi. Ama ondan sonraki sürümler benim için şu anlık stabil.

23.2.1 ile kullanmayı tercih ediyorum. Kullandığım kadarıyla son zamanların en stabil sürümü oldu benim için (WHQL). Herhangi bir hata veya performans sorunu yaşamıyorum.

Ben rx6650xt kullanıyorum. Siyah ekran almaya başladım. Daha sonra sorunun Ramda olduğunu öğrendim. Ram sahteymiş. Çoğu sorunda böyle, durum bu olduğunda da AMD günah keçisi olutyor

Ben rx6650xt kullanıyorum. Siyah ekran almaya başladım. Daha sonra sorunun Ramda olduğunu öğrendim. Ram sahteymiş. Çoğu sorunda böyle, durum bu olduğunda da AMD günah keçisi olutyor
Eşim de rx 7600 kullanıyor şu an. Anakart ve ram değişimi yaptık 2 hafta önce mecburi. Değişimden önce +500 fps (valorant) sabit ve smooth oynarken (opera dc Spotify yayın açık) şimdi her şey kapalı 200 fps zor oynuyor ve drop yiyor. Ek olarak dehşet bir cw var. Temiz kurulum dahil tüm seçenekleri denedim ama çözüm yok. Ramleri değiştirmeyi deneyeceğim dediğiniz gibi belki ekran kartında değil ramlar problem çıkartıyordur.

Xpg destekli Ramlar amd kartlarla daha uyumlu çalışıyor. Sizdeki ram markası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…