RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

Ayın 13'unde çıktı. CoD'a antilag+ desteği ve afmf desteği de gelmis.

1 haftalık bir ara ile cidden gelişme var. Ani hareketlere karşı duyarlı ama o olay olduğu için, ne kadar iyi olursa olsun halen daha kullanılabilir yapmıyor.

Ben competitive oyuncu olmadığım için bariz bir sıkıntı görmedim. Benim için problem yok yani. Oyun çok akıcı ve kalitede de bariz kayıp gormedim

Ben competitive oyuncu olmadığım için bariz bir sıkıntı görmedim. Benim için problem yok yani. Oyun çok akıcı ve kalitede de bariz kayıp gormedim

Starfiled, bayağı akıcı olmuş diye haberler var. Deneyeceğim bakalım.

AFMF'nin fake frame olmadığını bu V4 driver ile anladım. Kesin emin oldum yani. Overwatch'a girdim. Oyunun tavan FPS cap'i 600. Oyun FSR 2.2 destekli zaten. Bu preview driverdan önce HYPR-RX açtığımda 1440P çözünürlük + epic preset ile 400 kusur FPSleri görüyordum Afterburner'de. AFMF'i açtıktan sonra Afterburner 290 FPS'i geçmemeye başladı. Bakıyorum AMD göstergesinde tavan FPS'de geziyor.

Bu sebeple frametime'da da iyileşme gozle görülür biçimde.

Hem giriş gecikmesi düşük hem de oyun inanılmaz akıcı ve görüntü kalitesinde kayıp gözüme çarpmıyor. Popüler rekabetçi oyunlardan birinde bunu yakalamak cidden büyük başarı.

Son düzenleme:

Evet ciddi anlamda fark edilir bir akıcılık var. Bu şekilde yol kat ederlese, 2024 Q1'e kadar çok iyi olur.

@195353 evet çıktı hem de bayağı iyi. Özet geçecek olursam çok daha iyi akıcılık sağlandı arkadaşlar da denedi hatta. Sadece sorun anı hareketlerde kapanıyor. Bu güncellemede büyük ihtimalle buna güncelleme gelecek.

13 Ekim bu arada yanlış anlama.

Hocam bunu sürücü ile nasıl yapmayı becerdi?

Vallahi hiçbir fikrim yok. Bundan 2-3 ay önce 20 MB bir ek gücelleme almıştı sürücü toplam 640 MB oldu 625 MB'den onunla geldi afmf sanırım şu an WHQL sürücüde var muhtemelen bunu ayrı olarak tutmuşlar sürücü olarak.

Ayrıca yazılıma bağlı olunca arka planda çok iş değişse bile yüksek boyut kaplamıyor mesela. 640 MB iken dosya 641MB oluyor, veya hiç olmuyor. Arka planda 1 yıllık bir emek belki 10-20 MB dosyaya bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…