RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

Tech Preview aşamasında olduğundan çok eleştirmek istemiyorum sonuçta tam sürüm değil. Fakat ben şu anda memnun kalmadım. Geri yükledim WHQL sürücüyü.

Şu an pek kullanışlı değil hocam.
Çok erken çıkan bir teknoloji oldu.
Her hafta güncelleme almaya devam ediyor.
Şimdi çıkmadı desek kötülemiş oluyoruz çıkınca neden çıktı diyoruz. Zaman gösterecek bakalım.

Sonuçta RX 7000 serisi bir ekran kartı çıkarıp, şu an hiçbir özelliği olmayan ekran kartları var. Bunlar belli bir yere kadar duracak sonra, hızlı bir şekilde eşitlenir umarım.

AMD'nin stable sürücüleri beta gibiydi zaten. Canary beta bu da.

Warzone 2'de denedim ve RTSS yazılımından FPS'i 160 sabitledim. Normalde 100FPS civarı alırken FPS'im AFMF ile 160'a sabitlendi. Bu haliyle gecikme vs. gözlemlemedim ama RTSS'den FPS'i sabitlemediğimde gecikmeyi algılayabiliyorum. Geliştikçe çok daha iyi olacaktır.

Rtss yazilimini kullanmak hic aklima gelmemisti. Native de 2k extreme ayarda warzone 2 de 100-105 mw iii de 120 fps civari aliyordum isin komik yani fsr acsam bile bi etki etmiyordu. Rtss+ afmh testini de yapacagim editlerim bu kismi

RTSS yazilimini kullanmak hiç aklima gelmemisti. Native de 2K Extreme ayarda Warzone 2 de 100-105 MW III de 120 FPS civari aliyordum isin komik yani FSR acsam bile bir etki etmiyordu. RTSS+ afmh testini de yapacagim editlerim bu kısmı

Afterburner gerçek FPS göstermiyor ki RTSS nasıl işe yarayacak? Ben deneyim dedim AMD 200FPS Afterburner 100FPS kaça sabitleyeceğimi düşündüm sonra.... fsr3 fg başka bişey tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…