RX 6000 ve RTX 30 Ekran Kartları Ucuzlamaya Devam Ediyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
AMD Radeon RX 6000 ve NVIDIA RTX 30

Henüz birkaç gün öncesinde ekran kartı fiyatlarının güncel durumuyla ilgili detayları ele almıştık. 3DCenter tarafından yapılan 2021-2022 GPU fiyat analizi ise Radeon RX 6000 serisi ekran kartlarının nihayet liste fiyatının altına düştüğünü gösteriyor. Analizler her zamanki gibi Avrupa pazarına (Almanya ve Avusturya) dayanıyor. AMD’nin RDNA 2 mimarili ekran kartları artık önerilen liste fiyatından daha düşük […]

Devamı: RX 6000 ve RTX 30 Ekran Kartları Ucuzlamaya Devam Ediyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Kur bir tarafa satıcılar bu fiyatların tadına baktı bir kere... :)
Zaten tekstil, beyaz eşya gibi platformlar kuru 24 25'ten hesaplayıp bizlere fiyat biçiyorlar.

Orası öyle, benim korkum üreticilerin pandemi döneminde sattığı fiyatları yeni serilerde eskisi gibi yüksek fiyattan satmaya çalışmaz umarım. Bir kere yüksek fiyattan sattılar ve bayağı çok sattılar.

Orası öyle, benim korkum üreticilerin pandemi döneminde sattığı fiyatları yeni serilerde eskisi gibi yüksek fiyattan satmaya çalışmaz umarım. Bir kere yüksek fiyattan sattılar ve bayağı çok sattılar.
Evet hocam, herkeste bir üründen iki ürün karı almaya çalışma çabası var ne yazık ki lakin bu bizim penceremizden.. Tüketici olarak yorumum budur. ☝🏼

Satıcı olarak ise vergiler, kiralar, maaşlar, kar oranı aklıma gelmeyen bir takım başlıklar da dahil belki onlar için çıkar yol budur.
Ancak böyle düşününce de aklıma hep marketlerin toplanıp grup kurup tüketiciyi soymaları geliyor ve akabinde ivedilikle optimistliği bırakıyorum. 👀🥀 (ayrı konu ama sonuçta satıcılar.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı