RX 6400 2998 TL

Hocam kabaca baktım, arada öyle dediğiniz gibi bir fark var ise ufaktan ufaktan lafımı geri alayım. :)
PCI-E sürümü farkı o boyuta çıkaracaktır hocam. Çoğu kişide PCI-E 4.0 anakart yok. Kaldı ki iki karttan birini tercih edecek olsam 570 tercih ederdim. SSD adaptörünü değil. :D
Linç yiyeceğim ama çok sevimli :D
Üstüne Intel yazsalar SSD sanacaktım. D:

images (28).jpeg

Arada bir fark göremiyorum.
626814b3c4e501.71121487_lhjeqiopfmkgn_500.jpg

Linç yiyeceğim ama çok sevimli :D

İyidir de kıyasladığımız kart dinozor çağından kalma. Hani NVIDIA bile dalgasına basıyor o kartı, bunun yerine 1650 Super'i $160 fiyatından bassalardı AMD bu tenekeleri çıkarmaya cesaret edemezdi.

Dostum CEO ben değilim sonuçta.
Bir sürü model var bu indirime girmiş, tam OEM kartı zaten.

Dostum CEO ben değilim sonuçta.
Bir sürü model var bu indirime girmiş, tam OEM kartı zaten.

İlk etapta OEM için çıkacak denilmişti, sonradan fikir değişikliğine gidildi sanırım. Giriş seviyesinin bu kadar güçsüz olması ilginç yine de. 6500 XT ile 6400'ü üst üste koysan bile 6600'ün performansına ulaşamıyorsun.

İlk etapta OEM için çıkacak denilmişti, sonradan fikir değişikliğine gidildi sanırım. Giriş seviyesinin bu kadar güçsüz olması ilginç yine de. 6500 XT ile 6400'ü üst üste koysan bile 6600'ün performansına ulaşamıyorsun.
6600 ile 6500 arasına bir basamak işlevi görecek kart lazım aslında, AMD çıkarmamakta inat ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı