Üç oyunu da rahat oynarsınız.RX 6400 PCI e 3.0 Valorant, CS:GO ve LoL testlerini ve daha fazlasını bilen varsa söyleyebilir mi?
Teşekkür ederim yani max ne kadar fps düşüşü yaşanırBu oyunlarda VRAM isteği ve tüketimi az olacağından PCIe 4.0 performansından çok farklı olmayacaktır. x4 veri yolunun aktarım hızı 3.0'da hafif oyunları karşılar lakin büyük veya VRAM sömüren oyunlarda aynısını söyleyemeyiz.
AAA oyunlarda FPS düşüşü yaşarsınız fakat bahsettiğiniz oyunlarda herhangi bir sorun çıkmaz hocam.Teşekkür ederim yani max ne kadar fps düşüşü yaşanır
Teşekkür ederim yani max ne kadar fps düşüşü yaşanır.
R3 1200 kullanmayı düşünüyorumKullanılacak sisteme göre Valorant harici bir düşüş olacağını zannetmiyorum. Valorant'ta da eğer güçlü bir işlemci ile kombine edilip kart yüksek yüzdelerde kullanılacaksa maksimum FPS'de bir %10-20 düşüş sürpriz olmaz. Bu oyun RAM ve VRAM'e biraz hassastır. Atıyorum 10100F ile kullanacaksan hissetmezsin fakat 5600X ile kullanırsan (PCIe 3.0 anakart) sınıra dayanacağından FPS beklenenin bir tık alttında kalabilir.
AAA derken pek anlamadımAAA oyunlarda FPS düşüşü yaşarsınız fakat bahsettiğiniz oyunlarda herhangi bir sorun çıkmaz hocam.
R3 1200 GTX 1050'de bile Valorant oynarken sıkıntı çıkarıyor hocam. RX 6400 ile pek uyumlu olacağını sanmıyorum.R3 1200 kullanmayı düşünüyorum
AAA derken pek anlamadım
RDR2 gibi büyük çaplı oyunlar.R3 1200 kullanmayı düşünüyorum
AAA derken pek anlamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.