RX 6400 sistemde ETS 2 grafik ayarları nasıl olmalı?

535780

Hectopat
RAM
8 GB DDR4 3000MHz RAM.
Ekran kartı
RX 6400.
İşlemci
Ryzen 5 3500X.
ETS 2'de grafik ayarını bir türlü düzgün yapamıyorum sistemime uygun 60 FPS verebilecek bir ayar önerisi yapabilir misiniz? Basit ayarlar bölümünde en yükseğe alınca 80 FPS oynatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tam anlamadım Max ayarlarda 80 alıyorsunuz ve bunun 60'a düşmesini mi istiyorsunuz? Yani 60FPS'e lock istiyorsanız dikey eşitleme kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
ETS 2'de grafik ayarını bir türlü düzgün yapamıyorum sistemime uygun 60 FPS verebilecek bir ayar önerisi yapabilir misiniz? Basit ayarlar bölümünde en yükseğe alınca 80 FPS oynatıyor.

Tam olarak isteğiniz nedir?
Max ayarlarda 80FPS alıyorsunuz ben en düşük ayarlarda 25 FPS zor alıyorum.

Ben tam anlamadım Max ayarlarda 80 alıyorsunuz ve bunun 60'a düşmesini mi istiyorsunuz? Yani 60FPS'e lock istiyorsanız dikey eşitleme kullanabilirsiniz.

Hocam ETS 2'nin basit ayarlar kısmında en yükseğe alınca ölçekleme 200 falan oluyor Max 400 yani her ayarı yükseğe almıyor. Hangi ayarları yükseltiyim yani önemli ayarlar ne onu söylemenizi istedim.

Tam olarak isteğiniz nedir?
Max ayarlarda 80FPS alıyorsunuz ben en düşük ayarlarda 25 FPS zor alıyorum.

Hocam en yükseğe alınca 80 FPS oluyor tam Max olmuyor kendim her şeyi Max yapınca 30-40 FPS oluyor. 60 FPS almam için nasıl yapmam lazım onu sordum.

Tamam şimdi anladım biraz kapalı olmuş ben en yükseği deyince her şey Max sandım da.

Ölçekleme önemli bir ayar onun dışında gölgeleri ve doku kalitesini yükseltebildiğiniz kadar yükseltin. Bloom tarzı efektleri de kapatabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı