Çözüldü RX 6400 sistemde klavye mouse ve ekran çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Caann11

Picopat
Daha fazla  
RAM
Noname 8x2: 16G
SSD veya HDD modeli
Sandisk plus 500 GB
Ekran kartı
MSI RX 6400 single
Anakart
Turbox H61
İşlemci
i7-3770
Merhaba, yakın zamanda ucuz yollu olsun diye eski nesil i7-3770 + RX 6400 sistem topladım, geçen gün tam oyun ekranı yüklenirken kapandı ve siyah ekran sorunu çözülmedi. RAM'leri söktüm taktım, BIOS pilini çıkarttım, CMOS reset attım, bütün parçaları söküp 1 gün bışta bıraktım, Intel GPU'dan denedim ne yaptıysam olmadı RAM'lerde sorun var diye düşündüm ilk başta. Ama SSD aktivite ışığının yanması için RAM'lerin takılı olması gerekiyor. Sizce hangi parçayı değiştirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2. el anakart, RAM gibi parçalara güvenemediğim için xaser 1155 anakart siparişi verdim, sndbilişim firması tarafından satılıyormuş daha önce de sndbilişimden RAM almıştım ve satıcı ile telefonla konuşurken bozuk atmıştım satıcı çok efendi bir şekilde alttan alıp sorunumu çözmüştü esnaflık meziyeti olan bir satıcı olduğundan güvendim ve sıfır olarak bu anakartı aldım sorun yaşacağımı sanmıyorum, her şey için çok teşekkürler.

Merhaba,

Anakart sorunlu.

Saygılarımla,

Anakart da sorun yokmuş, ayrıca işlemci ve PSU'yu da test ettim geriye son seçenek RAM kalıyor...
1155 soket anakarttı sıfır olarak aldığınız markalar şuan güvenli bir ürün olamaz. Hepsi fason üretim. İkinci el satış yapan internet sitelerinden temiz, anakartta geçmişi olan bir marka alın.

"ECS H67H2-M3" yazarak google'da aratın. Bu anakart satılmadıysa tavsiye ederim.

2. el anakart, RAM gibi parçalara güvenemediğim için xaser 1155 anakart siparişi verdim, sndbilişim firması tarafından satılıyormuş daha önce de sndbilişimden RAM almıştım ve satıcı ile telefonla konuşurken bozuk atmıştım satıcı çok efendi bir şekilde alttan alıp sorunumu çözmüştü esnaflık meziyeti olan bir satıcı olduğundan güvendim ve sıfır olarak bu anakartı aldım sorun yaşacağımı sanmıyorum, her şey için çok teşekkürler.

Merhaba,

Anakart sorunlu.

Saygılarımla,

Anakart da sorun yokmuş, ayrıca işlemci ve PSU'yu da test ettim geriye son seçenek RAM kalıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı