Çözüldü RX 6400 sistemde Watch Dogs 2 "Your GPU is below the minimum requirements" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

franzlizst

Hectopat
Öncelikle herkese iyi Sosyaller. Dün Steam'den Watch Dogs 2 oyununu aldım. Oyuna girdiğimde ekteki yazı çıkıyor ve bir türlü kaldıramıyorum. Sistemimin yetersiz olduğunu mu söylüyor? Bunu kaldırabiliyorsam nasıl kaldırırım? Sistemim;

İşlemcim: i3 10100F.
Ekran kartım: Sapphire RX 6400 Pulse GDDR6.
RAM: (2x8) 16 GB DDR4 2666MHz

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-27_082654286.png
    454,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam RTX4070'e bile dedi bana oyunu silip yükledikten sonra FN+F2 yapin ve o uyarıyı kapatin. Ayarlardan ekran kartinizi 6400 secin.

GPU yetersiz diyor. Dahili ekran kartını kullanıyor olabilir.
Win ayarları > grafik ayarları > Watch Dogs > yüksek performans.
NVIDIA Denetim Masası > tercih edilen GPU > yüksek performans ya da önerilen.
Watch Dogs > ayarlar > output adapter veya bunun gibi çıkış aygıtı ayarı varsa oradan ayarlayın ve tekrar deneyin.

Hocam RTX4070'e bile dedi bana oyunu silip yükledikten sonra FN+F2 yapin ve o uyarıyı kapatin. Ayarlardan ekran kartinizi 6400 secin.

Çözüm
Sağ olun hocam. Silip tekrar yüklüyorum şu an.

Yok hocam silip yuklemeyin ben sildim yukledim ondan sonra oldu yanlis anlamissiniz. Kusura bakmayin ben yanlis yazmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…