RX 6400 sisteme ucuz PSU önerisi

Bütçe
350 TL

Mega Ölüm

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
İşlemci
X3430
RX 6400 alacağım ve şu anki PSU 250W markası kötü olan bir PSU. Olabildiğince en ucuzundan bir PSU lazım. 300-400 TL gibi öneride bulunabilir misiniz?

Mutlaka Param Güvende ilanı açtır ciddi alıcıysan.

Anlaşamadıysan buna bak:

Şöyle de bir ilan gördüm, 180 TL'ye 400W VX+ satıyor. Satıcıyla detaylı konuş, ürünün detaylarını iste. Kafana yatarsa alırsın, sorunlu olabileceğini düşünüyorum ama açıklamada belirtmemiş. Sen yine de sor, çok ucuz fiyata satıyor:

2. el de ailemin güven sıkıntısı var maalesef o yüzden ekran kartını da 2. el alamıyorum sıfır önerirseniz güzel olur bana kalsa alırım 2.el ama güvendiremiyorum.

Anlaşamadıysan buna bak:

Şöyle de bir ilan gördüm, 180 TL'ye 400W VX+ satıyor. Satıcıyla detaylı konuş, ürünün detaylarını iste. Kafana yatarsa alırsın, sorunlu olabileceğini düşünüyorum ama açıklamada belirtmemiş. Sen yine de sor, çok ucuz fiyata satıyor:

Anlaşamadıysan buna bak:

350w yeter mi işlemcim i5 2500k

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı