Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mutlaka Param Güvende ilanı açtır ciddi alıcıysan.
Anlaşamadıysan buna bak:
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1018455863
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Şöyle de bir ilan gördüm, 180 TL'ye 400W VX+ satıyor. Satıcıyla detaylı konuş, ürünün detaylarını iste. Kafana yatarsa alırsın, sorunlu olabileceğini düşünüyorum ama açıklamada belirtmemiş. Sen yine de sor, çok ucuz fiyata satıyor:
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Teşekkürler tavsiyelerin için bunu alırım ozaman400 TL'ye sıfır PSU yoktu. Alabileceğin en ölü güç kaynağı VX+ 350.
![]()
Aerocool AE-VXP350 350 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool AE-VXP350 350 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Teşekkür ederim@Mega Ölüm ikinci el daha iyi olurdu ama işte, güven önemli. Güle güle kullan şimdiden.
350w yeter mi işlemcim i5 2500kGüç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Mutlaka Param Güvende ilanı açtır ciddi alıcıysan.
Anlaşamadıysan buna bak:
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1018455863
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Şöyle de bir ilan gördüm, 180 TL'ye 400W VX+ satıyor. Satıcıyla detaylı konuş, ürünün detaylarını iste. Kafana yatarsa alırsın, sorunlu olabileceğini düşünüyorum ama açıklamada belirtmemiş. Sen yine de sor, çok ucuz fiyata satıyor:
Kalan sistem bileşenlerini bilmek gerek.350w yeter mi işlemcim i5 2500k
rx 6400 8gb ram 1600mhzKalan sistem bileşenlerini bilmek gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.