RX 6400 vs RX 6500XT

Evet her kanal doğru değil birden fazla kanalın test videolarına bakmak daha sağlıklı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kadar iyi mi ya bu kart PCİE 4.0'da çoğu oyunda 1600Tİ geçecek kadar? Video doğru değil gibi geldi bana o kadar iyiyse hemen sistemi PCİE 4.0'a yükselteyim.

Sadece bu video değil diğer kanalların videolarınıda youtubedan aratabilirsin. Oyun testlerinde baş başa gidiyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam onaylı kanal tüm oyunlarda 6500XT 1660S arkasında kalıyor attığınız video yanlış.

Hocam onaylı kanal tüm oyunlarda 6500XT 1660S arkasında kalıyor attığınız video yanlış.

Zaten 1660s'in arkasında kalıyor yazdım. 1660 ile baş başa gidiyor.

Hocam hangisi iyi diye sormadım ben de biliyorum 6500XT daha iyi ama 3800 RX 6400 2500 fiyat farkı çok ben GT 1030'u kaça satarım 2100 tlm var.
Hocam öncelikle ilk yazdığım yazıda zaten 6500 önermiştim hala da öneriyorum. Diğer yazdıklarımı da size yazmadım. GT1030 GDDR5 ise 1600 civarlarına satılır. Aradaki fiyat farkına da değer

Hocam öncelikle ilk yazdığım yazıda zaten 6500 önermiştim hala da öneriyorum. Diğer yazdıklarımı da size yazmadım. GT1030 GDDR5 ise 1600 civarlarına satılır. Aradaki fiyat farkına da değer.

6500 alacağım da GT 1030 o fiyatta gider mi 1200'e satıyorum alan yok hocam 1600K'im alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı