Merhablar bende RX 6500XT var Farming Simulator 22 de düşük ayarlarda bile 100 derece görüyor fan hızını artırıyorum 95'e düşüyor. PC PUBG de de 80 85 derece görüyor. Farming Simulator 22 crack olarak indirdim ondan mı acaba?
Merhablar bende RX 6500XT var Farming Simulator 22 de düşük ayarlarda bile 100 derece görüyor fan hızını artırıyorum 95'e düşüyor. PC PUBG de de 80 85 derece görüyor. Farming Simulator 22 crack olarak indirdim ondan mı acaba?
Fanlarda felanda sıkıntı yok fan hızını 85 civarına getiriyorum fazla düşmüyo sıcaklık. Ama diğer oyunlarda normal Assetto corsa yüksek ayarlarda 65 i geçmiyor sıcaklık.
MSI Radeon RX 6500 XT MECH 2X 4G OC 4GB GDDR6 64 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
+Arkadaşlar bide pc 4 aydır yatıyodu son 1 aydır oyun oynuyorum sıklıkla acaba ekran kartı termal macunu donuş olabilirmi. Donmuş olsa diğer oyunlarda da yüksek sıcaklık olabilir ama.
6500 XT çok ısınan bir kart değil. Kasa da yarı MESH. yelpazeyle bile 100 dereceye çıkmaz o. O kartın o sıcaklığa çıkması için fırına sürmek gerek. Doğru yere baktığınıza emin misiniz? GPU sıcaklığına bakacaksınız.
6500 XT çok ısınan bir kart değil. Kasa da yarı MESH. Yelpazeyle bile 100 dereceye çıkmaz o. O kartın o sıcaklığa çıkması için fırına sürmek gerek. Doğru yere baktığınıza emin misiniz? GPU sıcaklığına bakacaksınız.
6500 XT çok ısınan bir kart değil. Kasa da yarı MESH. yelpazeyle bile 100 dereceye çıkmaz o. O kartın o sıcaklığa çıkması için fırına sürmek gerek. Doğru yere baktığınıza emin misiniz? GPU sıcaklığına bakacaksınız.
Arkadaşlar hem ekran kartının driver ından (amd radeon software) hemde görev yöneticisinden baktım 100 derecedeydi zaten camını açıp ekran kartını elledim dışardan baya sıcaktı ama dediğim gibi şuana kadar sadece fs 22 de 100 derece oldu. Boştayken şuan 46 derece fan ayarı varsayılanda şuan fanı çalıştırmıyor kendim manuel açıyorum fanı
Kendim açtım fanı düşüyor sıcaklık ama varsayılan da iken fanı çalıştırmıyo 60 derece gelince az 1500 rom civarı çalıştırıyo