RX 6500 XT, 600W PSU ile çalışır mı?

alikaganold

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar özellikleri.
AMD Radeon 6510 series.
i7-2600
300W PSU.
(DDR3 anakart ismini bilmiyorum)
8 GB DDR3 RAM.

AMD RX 6500XT aldım benim bilgisayarımda görüntü vermiyor diye PSU siparişi verdim. Şu anda bekliyorum donanım videolarında yüksek watt isteyen sistemleri düşük W ile çalıştırıyorlar ve görüntü gelmiyor ama benim bilgisayarımda görüntü gelmiyor. +80 600W PSU aldım çalışır mı veyahut sorun başka bir donanımdan mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar özellikleri.
AMD Radeon 6510 series.
i7-2600
300W PSU.
8 GB DDR3 RAM.

AMD RX 6500XT aldım benim bilgisayarımda görüntü vermiyor diye PSU siparişi verdim. Şu anda bekliyorum donanım videolarında yüksek watt isteyen sistemleri düşük W ile çalıştırıyorlar ve görüntü gelmiyor ama benim bilgisayarımda görüntü gelmiyor. +80 600W PSU aldım çalışır mı veyahut sorun başka bir donanımdan mıdır?
Darboğaz geliyorum diyor, ayrıca büyük ihtimal PSU'dan kaynaklı o sorun.

Bilgisayar özellikleri.
AMD Radeon 6510 series.
i7-2600
300W PSU.
8 GB DDR3 RAM.

Evet çalışır bizzat o ekran kartını 650W ile çalıştırıyorum :D

Darboğaz yapacağını biliyorum GTX 750 Ti aldım o ekran kartı geldi bende bir şey demedim benim de aklımdaki sorun PSU'dan.

Hele bir görüntü alsın şu an sorun darboğaz yapıp yapması değil.

2 ile 4 gün sonra gelecek PSU.

Hele bir görüntü alsın şu an sorun darboğaz yapıp yapması değil.

Kanka 600W PSU geldi eski ekran kartım çalışıyor ama RX 6500 XT'yi takınca görüntü vermiyor ayrıca kapama tuşuna basınca direk kapanıyor.

O sorun PSU'dan kaynaklı değilmiş.

Son düzenleme:
Darboğaz yapacağını biliyorum GTX 750 Ti aldım o ekran kartı geldi bende bir şey demedim benim de aklımdaki sorun PSU'dan.

2 ile 4 gün sonra gelecek PSU.

Kanka 600W PSU geldi eski ekran kartım çalışıyor ama RX 6500 XT'yi takınca görüntü vermiyor ayrıca kapama tuşuna basınca direk kapanıyor.

O sorun PSU'dan kaynaklı değilmiş.

BIOS sıfırladın mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı