RX 6500 XT alınır mı?

Bütçe
3800

MrbnArda

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Kurban Bayramı'ndan sonra elimdeki RX 550'yide satıp babamın da desteği ile ekran kartı alacağım. 3650 TL fiyatı var şu an amazon.tr üzerinde, fakat aklıma takılmış sorular var forumlarda çok fazla kişi RX 6500 XT görüntü vermiyor diye konu açmış benim de bilgim yok bu konularda yani video izleyerek takarım olmazsa ne yapacağım bilmiyorum. Bir de yine forumlarda sürücüleri sıkıntılı gibisinden bir şeyler gördüm. Ama şu an bu fiyat bandında ki en iyi kart bu ve bu fiyatın üstüne de çıkamam. AMD fobim oluştu şu anda ama gidip GTX 1650 almayacağım. Kötü kötü kötü...
Bir de babam alacağı için yani onun kredi kartı şimdi kart çalışmazsa benim yapamadığımı düşünecek biraz da sinirli birisi 10 sn. içinde kalp kırabilecek türden, onu da kafama taktım. Ama başka çarem yok Steam yaz indirimlerinde yaklaşık 300 TL para bastım oyun stokladım ama RX 550 ile oynanmıyor hiçbiri. Bu arada elimdeki işlemci i3-9100F yani PCI 3.0 kullanacağım oyun testlerine baktım ve ben şahsen tatmin oldum 60 FPS üzeri veriyor high ayarlarda vs. Yani sizce alınır mı? Bundan başka çare yok gibi şu anki RX 550 de de yine arada sırada oyuna girmiyor veya oyundan atıyor AMD hatası diyor AMD software ye giriyorum WattMan hatası veriyor geri yüklendi diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani elbette bütçe ortada yahut bazı sorunlar da mevcut;

Kart 4gb VRAM e sahip ve günümüz ve gelecekteki oyunlar için yetersiz kalabilir.(fsr hariç olarak)

İkinci faktör yazılım mevzusu. AMD bu konuyu aşıp stabil hale getirebilse biz oyuncular için vazgeçilmez olurdu

Üçüncü faktör wattman hataları. Genel olarak yazılımdan kaynaklandığı söylenir payı vardır yahut kartın fabrika çıkışı OC nin doğru düzgün yapılmamasından dolayı da bu hatalar gerceklesmektedir.

Bunları göz önünde bulundurarak tercih yapınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı