RX 6500 XT alınır mı?

İkinci elden 6600 almanız daha iyi olur hocam.

Arkadaşlar RX 6500 XT almayı düşünüyorum, Ryzen 5 5500 ile. Sizce alınır mı? Nasıl performans verir? Ayrıca alınacaksa şimdi mi alınmalı biraz daha beklenmeli mi?
Toplam 5.781 TL.

Biraz daha beklersen doalrla beraber artar Amerika'da bankalarda iflas etmiş zam gelir yani dolar arttıkça ben 6700 alacağım param yok dua ediyorum zam gelmesin diye.

Alınmaz diyenler sebebini yazsin.

Arada RX6600'ler 4,5 K civarına düşüyor bütçenizi artırabilirseniz bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca sistemin diğer parçaları nedir?

Hocam 2.el almak istemiyorum, babam da üstüne koyacak biraz o da aynı şekilde düşünüyor. Sıfır almam gerekiyor.

Hocam babanıza mesajlarımızı gösterin hani konudan çok anlamıyorsa en azından anlayan kişilere danıştığınızı ve bunun çok mantıksız olduğunu güzel bir dille anlatmaya çalışın sonuçta eve parayı getiren kişi kendisi. O paranın çöpe gittiğini görmek istemez bu durumu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.
Eğer bu sistemi alırsanız daha bugünün sistem gereksinimlerini bile tamamlayamamış olacaksınız ve paranız kelimenin tam anlamıyla çöpe gidecek çünkü 2023 için bile güçsüz olan sistem geleceğe yönelik olmaz.

İki ekran kartı arasında %70 performans farkı olduğunu söyleyin. İkinci elde sorun çıkmıyor konuşacağınız kişiden FurMark testleri isteyerek size atacağı SS'i beni ve buradaki arkadaşları etkileyerek buraya atarsanız size gene yardımcı oluruz ama sakın ve sakın RX 6500 XT almayın. Çok fazla eksisi var.
PCI-e 4x4, 4 GB VRAM, güçsüz performans 64 Bit olmasından kaynaklanan bant genişliği eksisi ve daha çok fazlası.

1679159026143.png

Arkadaşlar RX 6500 XT almayı düşünüyorum, Ryzen 5 5500 ile. Sizce alınır mı, nasıl performans verir? Ayrıca alınacaksa şimdi mi alınmalı biraz daha beklenmeli mi?
Toplam 5.781 TL.
6500xt bu fiyata alınır ama pcie 4.0'da kullanman lazım. 12100 vatanda baya ucuzdu. Bir de h610 yapıştır yanına. Tadından yenmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı