RX 6500 XT AMD Adrenalin Edition açılmıyor

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartım RX 6500 XT 24.10.1 sürümü var ancak oyunlarda alt Z yaptığımda açılmıyor AMD veya da sağ tıkta açılmıyor kapat aç yapmam. Gerekiyor PC'yi eski stabil bir sürüme mi döneyim yoksa çözümü var mı?

AMD'nin yazılım saçmalıkları işte. Bende de 24.6.1 sürümünden sonra Radeon Software kafayı yedi. Yeni 24.10.1 sürücüsünü kurarken "Driver Only" seçeneğini seçip öyle kurdum. Radeon Software ile uğraşılmaz. Allah AMD kullanan herkese sabır versin. Adamlara feedback gönderiyoruz hala sorunları çözmüyorlar.

Sürücüleri tekrar yükleyin.

AMD'nin yazılım saçmalıkları işte. Bende de 24.6.1 sürümünden sonra Radeon Software kafayı yedi. Yeni 24.10.1 sürücüsünü kurarken "driver only" seçeneğini seçip öyle kurdum. Radeon Software ile uğraşılmaz. Allah AMD kullanan herkese sabır versin. Adamlara feedback gönderiyoruz hala sorunları çözmüyorlar.

Hocam gecikme önlemeyi kapatınca düzeldi sağ olun.

Sürücüleri tekrar yükleyin.

Yaptım hocam hala aynı.

AMD'nin yazılım saçmalıkları işte. Bende de 24.6.1 sürümünden sonra Radeon Software kafayı yedi. Yeni 24.10.1 sürücüsünü kurarken "Driver Only" seçeneğini seçip öyle kurdum. Radeon Software ile uğraşılmaz. Allah AMD kullanan herkese sabır versin. Adamlara feedback gönderiyoruz hala sorunları çözmüyorlar.
Hocam sıkıntı ya ne yapcam bilemedim.

Son düzenleme:
Hocam gecikme önlemeyi kapatınca düzeldi sağ olun.

Yaptım hocam hala aynı.

Hocam sıkıntı ya ne yapcam bilemedim.
Hocam 24.5.1 sürücüsünün sorunsuz olduğunu söylüyorlar. DDU ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp AMD sorunları düzeltene kadar (tabi öyle bir şey mümkünse) 24.5.1 sürümünü kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı