Birebir aynı sorunu yaşıyor gibiyiz parçalarımın bozuk olduğunu düşünmüyorum RAM BIOS sıfırlama gibi statik elektrik boşaltma gibi her şeyi denedim hatta işlemcimde temassızlık mı var diye tekrar temizleyip taktım Driver sürücülerini güncelde kurdum eski stabil sürümleride denedim maalesef henüz çözümünü bulamadım Topraklamadan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ekran kartını eski monitörlerle kullanıyorum bundan dolayı dönüştürücüler var Hatta bir monitörü çöpe attım bu olay yüzünden Benim düşüncem yine de statik elektrikle alakalı olduğu yönünde Kesin diyebileceğim şey kasanın takılı olduğu prize sürekli açıp kapatılacak veya fişten çekilecek şeyler olmaması yönünde Eğer sorunu çözersem buraya bildireceğim Elimde 3 parça dönüştürücü var hepsini denedim Kesin net diyebileceğim bir şey AMD ekran kartları dalgalanmalardan aşırı etkileniyor ve hızlıca korumaya geçiyor Bence durum bu. Son olarak yük birikimi yapabileceği için bilgisayar kapandığında USB'ye giden güçlerinde kapanmasını deneyeceğim bakalım ne oluyor.