RX 6500 XT ekran kartı HDMI üzerinden görüntü vermiyor

m_YukseL

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

AMD 5700G işlemci ve ASUS TUF Gaming B450M Pro s anakart ile kullandığım APU sistem için Amazon Almanya üzerinden RX 6500 XT ekran kartı aldım ve bugün elime ulaştı. Ekran kartı bağlantılarını yaptım, fanlar dönüyor fakat HDMI üzerinden görüntü vermiyor bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

- Anakart üzerinden görüntü alabiliyorum, HDMI kabloyu ekran kartına taktığım zaman görüntü gelmiyor.

Eğer elinde APU işlemci olmayan sistem varsa bir başka sistemde dener misin acaba.
Malesef önceki bilgisayar laptop du sadece o var. Bulunduğum ilçede tamirci olmadığı için orada da deneme imkanım olmadı
Bir de anakartta ekran kartı slotunu göremedim. Resimdeki yer çıkmıyor bende.
@Esdeath.xyz

Son düzenleme:
Benim fikirlerim tükendi. En kötü başka bilgisayarda denersin. Ama anladığım kadarıyla APU senin ekran kartını engelliyor.
Teşekkür ederim, sistemi yeni topladım ekran kartı almayı düşünmüyordum ama uygun fiyat olunca alıyım demiştim artık ekran kartı olmadan devam ederim birkaç ay daha, iade talebi oluşturdum biraz önce iade edeceğim .

Aslında eğer başka sistemde çalışıyorsa işlemciyi satarak bir başka işlemci alabilirsiniz. Böylesi daha iyi olur.

Aslında eğer başka sistemde çalışıyorsa işlemciyi satarak bir başka işlemci alabilirsiniz. Böylesi daha iyi olur.
Deneyemediğim için mecburen iade edeceğim, işlemci ile alakalı mı bilmiyorum ama 5600g ve 5700g ile 6500 xt videoları gördüm, sanırım kartta sıkıntı var.

Deneyemediğim için mecburen iade edeceğim, işlemci ile alakalı mı bilmiyorum ama 5600G ve 5700G ile 6500 XT videoları gördüm, sanırım kartta sıkıntı var.

Bazen görmüşlüğüm var. Ekran kartı takılı iken anakarttan görüntü almayı dene. Eğer görüntü geliyorsa ekran kartı değil APU devrededir. Eğer oradan görüntü gelmiyorsa başka ihtimaller olur.

Ekran kartı takılıyken de takılı değilken de görüntü veriyor anakart üzerinden, apu işleme geçmesine engel diyecem ben de fakat aygıt yöneticisinde veya adrenalin üzerinde Ekran kartı hiç gözükmüyor.
Bios ile ilgili attığım fotoğraftaki yeri de göremedim, anakart Ekran kartını pcie slotunda takılı görüyor mu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…