Arkadaşlar ben bu kartı yanlış hatırlamıyorsam 3, 5-4, 5K arası bir fiyata almıştım şimdi baktım durum böyle. Hatta bazı sitelerde 18K'ya bile satıldığını gördüm normal mi?
Yurtdışindaki amzon UK fiyati 147 euro yani 5100 kusürat tutuyor bunun vergi KDV ile 10.000 bulur normal aslinda dolar, euro stabil değilken bu fiyatlar normal aslında.
@login Hocam hiç 2. el piyasasına baktınız mı bu kartın? Sıfırı bile 5000 ile 7000 TL'ye bulunabilen bir kartın 2. eli nasıl 15K olsun? Bu normal mi cidden?
Yurtdışindaki amzon UK fiyati 147 euro yani 5100 kusürat tutuyor bunun vergi KDV ile 10.000 bulur normal aslinda dolar, euro stabil değilken bu fiyatlar normal aslında.
1. Si vergiler dahil olacagi en fazla 7 bin. Yani yarı fiyatı. 2. Si teknolojik ürünler de bütün her şey gibi toptan alınıyor stoklaniyor, dolar euro artsa bile satıcı stoktaki ürünü satılıyor. Her türlü olacağı 5-7 bin civarı.
Fiyatı budur diye belirttiğim herhangi bir şey yok. Diğer markaların ürünleri zaten olması gereken fiyatta. Ben özellikle sapphire modeli için burada göstermek istedim.