Hocalarım selamünaleyküm. Sistem belirttiğim gibi. Sorun şu ki;
Oyunlarda nedense ekran kartı çok ısınıyor. Örneğin bir Need for Speed: Most Wanted 2 oynayayım dedim. Ekran kartı 70-80 derece arası ısınıyordu. YouTube'dan videoları izlediğimde God of War, The Witcher 3, RDR 2 gibi oyunlarda hiç 70 dereceye çıkan görmedim.
Ayrica benim anakartım PCI-e 3.0 desteklediği için YouTube'dan PCI-e 3.0 anakart ile denenmiş videoları da izledim onlarda da sıcaklık değerleri gayet iyiydi.
Ne zaman bir ekran kartı ısınıyor diye konu görsem Sapphire oluyor soğutması gerçekten çok kötü bende de RX6600 var Forza Horizon'da 90 derece oldu alt F4 attım direkt.
Hocalarım Ayıptır Söylemesi bizim oda çok sıcak altta pideci var. Yere yumurta kırsan kızaracak o derece. ayrıca kasa eski tip olduğu için bir de tek fan var içinde eski tip. yeni kasa alacağım bu linkteki kasa sizce uygun mudur?
80 derece sıkıntılı bir değer lakin şunu da onutmayalım eğer kasanın ısıyı dağıtma seceneği kötüyse ve odada sıcaksa gercekten normal tavsiyem fanı kasanın kapağını cıkartıp öyle denemeniz.
80 derece sıkıntılı bir değer lakin şunu da onutmayalım eğer kasanın ısıyı dağıtma seceneği kötüyse ve odada sıcaksa gercekten normal tavsiyem fanı kasanın kapağını cıkartıp öyle denemeniz.