RX 6500 XT PCI 3.0'da performansı kötü mü olur?

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
RX 6500XT PCI 3.0 çok mu kötü performans olur? i3 10100F ile kullanacağım 6 ay sonra i5 11400'F işlemciye geçeceğim ve PSU MSI A550bn 550 Volt Power Supply kullanacağım bir sıkıntı çıkmaz herhalde bilgilendirirseniz sevinirim orta ve yüksek ayarlarda 5-6 ay idare etmez mi çok mu kötü olur PCI 3.0 da çalışırsa?

RX 6500XT PCI 3.0 çok mu kötü performans olur? i3 10100F ile kullanacağım 6 ay sonra i5 11400'F işlemciye geçeceğim ve PSU MSI A550bn 550 Volt Power Supply kullanacağım bir sıkıntı çıkmaz herhalde bilgilendirirseniz sevinirim orta ve yüksek ayarlarda 5-6 ay idare etmez mi çok mu kötü olur PCI 3.0 da çalışırsa?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rahatsız edecek kadar olacağını düşünmüyorum.

oyun oynatmaz mı yeni çıkıcak oyunları orta ayarlarda ve güncel oyunları yüksek-orta ayarlarda?
Hocam yukarıda video attım. O videoyu seyrederseniz iyi bir fikriniz olur.

GTX 1650 modelinden biraz daha yüksek performans verir. 4.0 olarak 1650S gücüne yakın.

Peki, güncel oyunları ve yeni çıkacak oyunları 1080p yüksek veya orta ayarlarda oyantır mı artık düşük grafiklerde oynamak istemiyorum ya :(

Hocam yukarıda video attım. O videoyu seyrederseniz iyi bir fikriniz olur.
tamamdır, çok teşekkür ederim.

Peki, güncel oyunları ve yeni çıkacak oyunları 1080p yüksek veya orta ayarlarda oyantır mı artık düşük grafiklerde oynamak istemiyorum ya :(
Hocam Cyberpunk'ı bile yüksek ayarlarda çok iyi performans ile oynayamazsınız.

örnek veriyorum rdr2 metro exodus, yeni çıkıcak gta 6 fifa 23?
Hocam RDR2 yüksek ayarlarda ortalama 40 FPS alırsınız. GTA6'yı açacağını sanmam. 2025'de çıkması beklenen bir oyundan bahsediyoruz. FIFA 23 muhtemelen yüksek ayarlarda 60'dan fazla verir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı