RX 6500 XT PCI 3.0'da performansı kötü mü olur?

Hocam Cyberpunk'ı bile yüksek ayarlarda çok iyi performans ile oynayamazsınız.
orta?, Cuberpunk zaten pek oynayacağım oyunlar değil fifa 23 rdr2 days gone metro exodus gta 6 gibi oyunları oynamak istiyorum orta ayarlarda?

Zor. İnternetteki performans testlerini inceleyebilirsiniz. GTA VI çıkış tarihi belli değil, o zamanın üst düzey grafikleri, oyun motorları vs. nasıl olur bilinmez.
peki ekran kartını almam mantıklı mı?

orta?, Cuberpunk zaten pek oynayacağım oyunlar değil fifa 23 rdr2 days gone metro exodus gta 6 gibi oyunları oynamak istiyorum orta ayarlarda?
Orta grafik ayarlarında hepsinde iyi performans alırsınız. Hatta dediğim gibi RDR2'yi yüksek ayarlarda bile ortalama 40 FPS ile oynarsınız. GTA6'yı beklemeyin bence.

Hocam Cyberpunk'ı bile yüksek ayarlarda çok iyi performans ile oynayamazsınız.

Hocam RDR2 yüksek ayarlarda ortalama 40 FPS alırsınız. GTA6'yı açacağını sanmam. 2025'de çıkması beklenen bir oyundan bahsediyoruz. FIFA 23 muhtemelen yüksek ayarlarda 60'dan fazla verir.
peki bu ekran kartını almam mantıklı mı? bu devirde

Bütçe ve sistem bilgilerini söylerseniz yardımcı olabilirim.
tek ekran kartını alacağım i3 10100f 16 ram 256gb m2 ssd var ssdyi yükselteceğim sadece ekran kartını alacağım?

Orta grafik ayarlarında hepsinde iyi performans alırsınız. Hatta dediğim gibi RDR2'yi yüksek ayarlarda bile ortalama 40 FPS ile oynarsınız. GTA6'yı beklemeyin bence.
hıım anladım peki almak mantıklı mıdır?

peki bu ekran kartını almam mantıklı mı? bu devirde
Hocam F/P anlamında çok iyi bir kart. Her oyunu öyle ya da böyle oynatıyor. Sizin bahsettiğiniz oyunları ise yüksek ayarlarda bile oynarsınız. Tabii 60FPS meraklısı değilseniz.

Alınabilir. Ancak son günlerde fiyatlar yükseldi, bu gece İncehesap indirimleri var, onu bekleyin. Belki indirimli bir şekilde yakalarsınız.

Hocam F/P anlamında çok iyi bir kart. Her oyunu öyle ya da böyle oynatıyor. Sizin bahsettiğiniz oyunları ise yüksek ayarlarda bile oynarsınız. Tabii 60FPS meraklısı değilseniz.
değilim sadece donmasın ben orta ayarlarda oynamaya razıyım.

Alınabilir. Ancak son günlerde fiyatlar yükseldi, bu gece İncehesap indirimleri var, onu bekleyin. Belki indirimli bir şekilde yakalarsınız.
anladım tamam, çok çok teşekkür ederim çok sağ olun.

değilim sadece donmasın ben orta ayarlarda oynamaya razıyım.
Hocam dediğim gibi bahsettiğiniz oyunları yüksek ayarlarda bile oynarsınız. Hatta FSR 2.0'ı tam destekleyen ya da mod yoluyla destekleyen oyunlarda alacağınız performans daha bile iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı