RX 6500 XT - R5 5600 sistem Valorant FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Eren00215

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb hikvision 3200 mhz
SSD veya HDD modeli
kingston 500gb 2x
Ekran kartı
rx 6500 xt
Anakart
asus tuf gaming B550-M plus
İşlemci
Ryzen 5 5600
Dostlar normalde böyle bir sorun yaşamıyordum fakat AMD'ye gelen 24.7.1 güncellemesiyle Valorant'ta FPS düşmesi olmaya başladı. 400 FPS almama rağmen ateş ederken veya düşman görünce oyun ani ve hafif takılmalar yaşatıyor. Sebebini bilen var mıdır ya da yaşayan?

Dostlar normalde böyle bir sorun yaşamıyordum fakat AMD'ye gelen 24.7.1 güncellemesiyle Valorant'ta FPS düşmesi olmaya başladı. 400 FPS almama rağmen ateş ederken veya düşman görünce oyun ani ve hafif takılmalar yaşatıyor. Sebebini bilen var mıdır ya da yaşayan?

Bende PUBG de arada sırada aynı sorunu yaşıyorum ekran kartına güncelleme gelince veya oyuna güncelleme gelince. Aradan 2-3 gün geçiyor düzeliyor senin sorunun da kendi kendine düzelecektir muhtemelen.
Tekrar güncelleme geldiğinde düzelme ihtimali yüksek.

Mesela ben PUBG de ortalama 100 FPS alıyorum bir anda 90'a düşüyor ve milisaniyelik takılma oluyor muhtemelen sizin sorununuzda benzer bir şey doğru mu?

Bende PUBG de arada sırada aynı sorunu yaşıyorum ekran kartına güncelleme gelince veya oyuna güncelleme gelince. Aradan 2-3 gün geçiyor düzeliyor senin sorunun da kendi kendine düzelecektir muhtemelen.

Mesela ben PUBG de ortalama 100 FPS alıyorum bir anda 90'a düşüyor ve milisaniyelik takılma oluyor muhtemelen sizin sorununuzda benzer bir şey doğru mu?

Bende oyun hafif takılıyor ve cidden kendini belli ediyor. Bayağı rahatsız edici bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkların normal mi kontrol et istersen normalse güncelleme geldiğinde düzelecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkların normal mi kontrol et istersen normalse güncelleme geldiğinde düzelecektir.

Sıcaklıklar gayet normal sanırım güncellemeyi beklemem lazım. 75 derece civarı alıyorum.

Mesela ben PUBG de ortalama 100 FPS alıyorum bir anda 90'a düşüyor ve milisaniyelik takılma oluyor muhtemelen sizin sorununuzda benzer bir şey doğru.

Bende de bir sorun var bir FurMark testi yapabilir misiniz bir dakikalık olandan.

Ekran kartı güncellemelerinden sonra FPS azalabiliyor bende de oluyor hatta Valorant'a güncelleme gelince de FPS düşebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı