Selam, yaklaşık 15-20 gün sonra bir sistem alacağım. Genel olarak oyun oynamak için alıyorum. Şu anlık bir sistem buldum kendime bunu almayı düşünüyorum danışmak istedim. Sadece kasa alacağım ve fiyatı; 11.200TL. Ekstra olarak şunu söyleyeyim eğer başka bir sistem önerecekseniz taksit seçeneği olacak şekilde önerin lütfen, çünkü bu sistemide taksitli alacağım. Maximum 12.000TL verebilirim taksit faiziyle birlikte.
Selam, yaklaşık 15-20 gün sonra bir sistem alacağım. Genel olarak oyun oynamak için alıyorum. Şu anlık bir sistem buldum kendime bunu almayı düşünüyorum danışmak istedim. Sadece kasa alacağım ve fiyatı; 11.200TL. Ekstra olarak şunu söyleyeyim eğer başka bir sistem önerecekseniz taksit seçeneği olacak şekilde önerin lütfen, çünkü bu sistemide taksitli alacağım. Maximum 12.000TL verebilirim taksit faiziyle birlikte.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 7.717,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şu ekran kartını takıp kullanabilirsiniz yukarıdaki sistemde montaj deneme Windows RAM'i 2x8 yapmayı SSD iyileştirmesi vs HDD ekleyip bu şekilde çok daha iyi verim alırsınız.
Oyun için RX 6600 6500XT'yi 3'e katlar diyebiliriz.