Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır her gün siyah ekran almaya başladım. Bazen siyah ekran olduktan sonra sürücü siliniyor bazen ses gidip siyah ekran oluyor.
Neredeyse çıkmış tüm sürücüleri denedim fakat fayda etmedi bu yüzden de sorunun PSU kaynaklı ya da dönüştürücü kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
Power Boost VK-P3301b 500W isimli kasadaki PSU mevcut ve güzel bir PSU ile değiştirsem işe yarar mı?
Pek de kaliteli durmuyor zaten Psu. Ama çözülür mü orasını bilemeyiz deneme yanılma ile ancak anlayabilirsiniz bunu. Bana kalırsa bilgisayarcıya falan götürüp denetin Psu ile çözülürse yenisini alırsınız.
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır her gün siyah ekran almaya başladım. Bazen siyah ekran olduktan sonra sürücü siliniyor bazen ses gidip siyah ekran oluyor.
Neredeyse çıkmış tüm sürücüleri denedim fakat fayda etmedi bu yüzden de sorunun PSU kaynaklı ya da dönüştürücü kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
Power Boost VK-P3301b 500W isimli kasadaki PSU mevcut ve güzel bir PSU ile değiştirsem işe yarar mı?
Msi Afterburner üzerinden frekans değerlerini default şekilde ayarladım fakat bu da geçici bir çözüm şu an ekran kartı bozuldu siyah ekranlardan sonra garantiye vereceğim
Msi Afterburner üzerinden frekans değerlerini default şekilde ayarladım fakat bu da geçici bir çözüm şu an ekran kartı bozuldu siyah ekranlardan sonra garantiye vereceğim
Ekran kartı için bilgisayarı aldığım yere gittim.Vatan Bilgisayar ekran kartında bir sorun olmadığını belirtti ve geri verdi fakat hatalar hala devam ediyor.Şu an Yeni bir bilgisayar kullanıyorum içerisinde Rx 580 mevcut.Normalde eski kartlar da olması gereken siyah ekran sorunu hiç olmadı ve kart çok güzel çalışıyor gayet memnunum.
Hocam ayrıca siyah ekran sorunu sadece yazılım sorunlu olmayabiliyor.Eski sistem de bulunan Güç kaynağı rezaletti belki de o yüzden sorun yaşadım.Şu an ki sistem de Cooler Master Psu Kaliteli herhangi bir sorun yaşamadım.