RX 6500 XT sistem Until Dawn'da düşük grafiklerde 20FPS veriyor

• Konuyu başlatan m1stx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 659
İşletim sistemi
Windows 11

m1stx

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 3000mhz
SSD veya HDD modeli
500gb ssd
Ekran kartı
rx6500xt oc
Anakart
b450m s2h
İşlemci
r5 3500
Merhaba Until Dawn'da 1080 düşük grafiklerde 20FPS alıyorum. FSR 3 açsam da fark etmiyor. GTX1650 düşükde 60 orta da 30-40 FPS oynatıyor, RX460 düşükte 60FPS oynatıyor. Ben neden bu kadar düşük FPS alıyorum?

Ekran kartı yeni ise ve eski sürücüler silinmemişse, DDU ile sürücüleri silip tekrar indirmeniz sorununuzu çözebilir.

Ekran kartı yeni ise ve eski sürücüler silinmemişse, DDU ile sürücüleri silip tekrar indirmeniz sorununuzu çözebilir.

Ekran kartı yeni. Sürücüleri 2 kere silip kurdum ama bir şey değişmedi. Oyunu DX11 ile başlatınca FPS 40a çıktı ama yine de olması gerektiği gibi değil.

Ekran kartı yeni. Sürücüleri 2 kere silip kurdum ama bir şey değişmedi. Oyunu DX11 ile başlatınca FPS 40a çıktı ama yine de olması gerektiği gibi değil.
rx 6500 xt OC demişsiniz, eğer oc açıksa kapatın. O erkan kartını oc potansiyeli olmadığı için ov işlemleri ya çökmelere veya belki düşük FPS lere sebep oluyor olabilir. En nihayetinde RX 6500 XT denilen kart RX 580 den yüksek bir performansa sahip, GTX 1650S den bir tık önde bir kart. Bu düşük FPS ler normal değil. Belki de 6 pin güç kablosunu takmayı unutmuş olabilirsiniz.

RX 6500 XT OC demişsiniz, eğer OC açıksa kapatın. O erkan kartını OC potansiyeli olmadığı için ov işlemleri ya çökmelere veya belki düşük FPS'lere sebep oluyor olabilir. En nihayetinde RX 6500 XT denilen kart RX 580'den yüksek bir performansa sahip, GTX 1650S'den bir tık önde bir kart. Bu düşük FPS'ler normal değil. Belki de 6 pin güç kablosunu takmayı unutmuş olabilirsiniz.

6pin kablo yerine tam oturmamış. Nasıl fark etmedim bilmiyorum çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı