RX 6500 XT 4 GB.
Ryzen 5 5500 (üstünde Snowman soğutma var)
B450MHP.
8 GB + 16 GB RAM.
1TB HDD.
Ryzen 5 5500 (üstünde Snowman soğutma var)
B450MHP.
8 GB + 16 GB RAM.
1TB HDD.
Satmayı düşünüyorum, o kadara alınır mı bilmiyorum.Hocam neredeyse aynı sistemi kullanıyoruz 25 23K gibi bir şey kasayı dahil edersek boş halini.
Satmayı düşünüyorum, o kadara alınır mı? Bilmiyorum.
Günlük kullanım ve oyun için kullandım. Ki sistem yeni zaten 5 ay önce toplandı her şey. Tek sorunu işlemci birazcık ısınmaya başladı, termal macun lazım. Ama çok da sorun değil şu anlık.Eğer bakımlı baktıysanız 20kya alabilirler yani BTC mining falan isine girmeyip ekran kartını falan cok yormadıysanız bence alırlar belki 18 16 ama buyuk ihtimalle 18 16 gider.
Günlük kullanım ve oyun için kullandım. Ki sistem yeni zaten 5 ay önce toplandı her şey. Tek sorunu işlemci birazcık ısınmaya başladı, termal macun lazım. Ama çok da sorun değil şu anlık.
Günlük kullanım ve oyun için kullandım. Ki sistem yeni zaten 5 ay önce toplandı her şey. Tek sorunu işlemci birazcık ısınmaya başladı, termal macun lazım. Ama çok da sorun değil şu anlık.
Ne kadara topladın? Senin için iyi senaryoyu düşünürsek, bu sistemi yaklaşık 13.650 TL civarında satabilirsin. Biraz daha yüksekten koyup pazarlıkla bu fiyata inmek makul olur. Çünkü bu sistem, ikinci el piyasasında zorlanarak çok daha uyguna toplanabiliyor.
Anakart, işlemci, ramler, güç kaynağı ve ekran kartı 5 ay önce değişti. Diskler hariç bilgisayar o zaman toplandı. Her şeyi sıfıra almıştım. 7-8 bin TL masraf olmuştu.Ne kadara topladın? Senin için iyi senaryoyu düşünürsek, bu sistemi yaklaşık 13.650 TL civarında satabilirsin. Biraz daha yüksekten koyup pazarlıkla bu fiyata inmek makul olur. Çünkü bu sistem, ikinci el piyasasında zorlanarak çok daha uyguna toplanabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.