Çözüldü RX 6500 XT Software Adrenalin Edition 22.10.3 Kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mmagnezyum

Hectopat
Yer
Bartın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı sürücüsü kurmak için AMD'nin sitesinden AMD-Software Adrenalin-Edition-22.10.3-Windows 10-Windows 11 sürücüsünü indiriyorum fakat açmaya çalıştığımda "Windows kişisel bilgisayarınızı korudu" deyip kapattırıyor. Önceki indirdiğimde de aynı sorunu yaşamıştım.
Windows 11 kullanıyorum.

Yine de çalıştır dediğim zaman "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" diyor.

Çözüm
Bu sürümü kurmanı önermem.
Bu sürümde %1 FPS yarıyarıya düşüyor maalesef oyun akıcılığını ciddi derecede öldürüyor.
22.5.1 öneririm.
Tamam önerine uyacağım fakat neden driver kuramıyorum asıl çözmek istediğim konu o

Bu sürümde %1 FPS yarıyarıya düşüyor maalesef oyun akıcılığını ciddi derecede öldürüyor.
22.5.1 öneririm.
22.5.1 indirdiğimde çalıştı, teşekkür ederim. Sanırım sorun 22.10.3 ile alakalı

22.5.1 öneririm.
Konuya uzun süre sonra bir şey yazmak istiyorum, şu an 22.5.1 sürümü ile Warzone 2.0 veya RDR2 girmeye çalıştığım zaman sürücüler hakkında beni uyarıyor, ama son sürüm sürücüye geçtiğim zaman gerçekten daha fazla takılıyormuş gibi hissediyorum, örneğin assetto corsa'da 22.5.1 ile ">%99 CPU OCCUPANCY " hatasını almazken yeni sürüm ile girdiğim zaman ">%99 CPU OCCUPANCY" hatasını alıyorum ve oyun aşırı bozuluyor, stabil ve bir nebze daha güncel bir driver önerebilir misiniz ?

@XPLSG

Son düzenleme:

Hocam şu anda en son çıkan driveri kullanıyorum 22.1. 1. 1 sürümü.
Herhangi bir sorun yaşamıyorum.

RDR2'yi bilmem ama Warzone 2.0'da uyarması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…