RX 6500 XT ve R3 2200G sistem kaç para eder?

Anakart: Gigabyte A320M S2H (kfg var)
İşlemci: R3 2200G (kfg var)
Ekran kartı: Sapphire RX 6500 XT(kfg var)
RAM: Apacer Gold 8x2 16 GB 3000 MHz (kfg var)
SSD: Adata aswordfish 500GB (kfg var)
PSU: Cougar stx 700W (kfg var)
HDD: 1TB WD C. Blue (kfg yok)
Kasa: Cooler Master Elite tek mavi fanlı ( kutusu var ama garanti yok 2014 yılında almıştım)

Duruma göre monitör de istenirse verilir.
Monitör: Samsung LS24F350fhmxuf 23.5 72Hz (kutu var) garantiden emin değilim 2020 idi galiba aldığımda. Faturası da var. Vatan'dan alınmadır.

Son düzenleme:
Monitör hariç ortalama 7500civarı olabilir.
Anakart: Gigabyte A320M S2H (kfg var)
İşlemci: R3 2200G (kfg var)
Ekran kartı: Sapphire RX 6500 XT(kfg var)
RAM: Apacer Gold 3000 MHz (kfg var)
SSD: Adata aswordfish 500GB (kfg var)
PSU: Cougar stx 700W (kfg var)
HDD: 1TB WD C. Blue (kfg yok)
Kasa: Cooler Master Elite tek mavi fanlı ( kutusu var ama garanti yok 2014 yılında almıştım)

Duruma göre monitör de istenirse verilir.
Monitör: Samsung LS24F350fhmxuf 23.5 72Hz (kutu var) garantiden emin değilim 2020 idi galiba aldığımda. Faturası da var. Vatan'dan alınmadır.
RAM 2x8 diye düşünüyorum.

Düzeltim.
Aslında laptop takasına girer mi laptop düşünüyorumda.

Hocam ben ortalama olarak düşündüğüm fiyatı yazdım o fiyata satabilir misiniz, takas mı yaparsınız orası sizin tasarrufunuzda tabii ki.
Yalnız sistemde bir sıkıntı var. Kimse APU sistemi üzerinde böyle ekran kartıyla almak istemez. Alsa dahi anakart PCI-EX 3 olduğu için performans kısıtlaması olur. Kısaca elimde böyle bir sistem olsa en azından kasa ve ekran kartını ayrı ayrı satardım.

Hocam ben ortalama olarak düşündüğüm fiyatı yazdım o fiyata satabilir misiniz, takas mı yaparsınız orası sizin tasarrufunuzda tabii ki.
Yalnız sistemde bir sıkıntı var. Kimse APU sistemi üzerinde böyle ekran kartıyla almak istemez. Alsa dahi anakart PCI-ex 3 olduğu için performans kısıtlaması olur. Kısaca elimde böyle bir sistem olsa en azından kasa ve ekran kartını ayrı ayrı satardım.

Ekran kartsız kaça gider.
Peki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı