RX 6500 XT ve R5 1600 sistem 500W PSU olmasına rağmen reset atıyor

HasanFY21

Centipat
Daha fazla  
Selam bende RX 6500 XT Ryzen 5 1600 16 GB RAM'li sistem var ve 5002 Platoon PSU var. Ama 500W hayli hayli yeterli olmasına rağmen bazı oyunlarda (Mortal Kombat 1, Marvel Spider-Man, ve hatta ve hatta anomaly agentte bile) PC oyun açılınca donup reset atıyor. Yardım edin, bir türlü sebebini anlmadım.

Selam bende RX 6500 XT Ryzen 5 1600 16 GB RAM'li sistem var ve 5002 Platoon PSU var. Ama 500W hayli hayli yeterli olmasına rağmen bazı oyunlarda (Mortal Kombat 1, Marvel Spider-Man, ve hatta ve hatta anomaly agentte bile) PC oyun açılınca donup reset atıyor. Yardım edin, bir türlü sebebini anlmadım.
Çünkü güç kaynağınız canlı bomba.

Bunu maalesef bilemiyorum yeni bir konu açarak sorabilirsiniz.
Tamam teşekkürler yeni konu açacağım ama önerdiğiniz psu gerçekten güzelmi ben pek anlamıyorumda yani muhtemelen yıllarca kullanacağım ve rtx 5000 serisini bekliyorum 5060 5070 gibi kartları almayı planlıyorum yeterli olurmu sizce

Tamam teşekkürler yeni konu açacağım ama önerdiğiniz PSU gerçekten güzelmi ben pek anlamıyorumda yani muhtemelen yıllarca kullanacağım ve RTX 5000 serisini bekliyorum 5060 5070 gibi kartları almayı planlıyorum yeterli olur mu sizce.

Malzeme kalitesi olarak daha iyisi çok az bu fiyatlara göre hatta yok. İnternette 7-8 yıl kullananı gördüm hiçbir sorunla karşılazmazsın bu zamana kadar karşılaşan çok az oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı