RX 6500 XT ve R5 5500 sistem alınır mı?

Kaanflix olan sistem daha mantıklı hocam f/p olarak da daha iyi fakat ram i 106 tl daha arttırıp 3600 mhz ve ssd yi de 600 tl arttırıp 1 tb yapmak daha mantıklı olur.

Kaanflix olan sistem daha mantıklı hocam f/p olarak da daha iyi fakat ram i 106 tl daha arttırıp 3600 mhz ve ssd yi de 600 tl arttırıp 1 tb yapmak daha mantıklı olur.
Hiçbir türlü 6500 XT mantıklı değil. Bu parayı verip 4 GB VRAM'li ekran kartı olan sistem almak mantıklı değil. Hele de az üstüne 6600, A750 sistemler varken.

Hiçbir türlü 6500 XT mantıklı değil. Bu parayı verip 4 GB VRAM'li ekran kartı olan sistem almak mantıklı değil. Hele de az üstüne 6600, A750 sistemler varken.
Attığı sistemler üzerinden yorum yaptım tabiki daha iyi ekran kartlı f/p sistemler var.

Siz bana benim sizlere attığım bilgisayarların iyi olup olmadığını söyleseniz yeter tartışmaya gerek yok.

İyi degil. Fiyatina gore kotu. VRAM yetersiz. Pek is gormez, fiyatina gore alinmaz. Daha fazla para verip RX6600 sistem ya da Arc A750 sistem alinir, afiyetle oyun oynanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…