Merhaba arkadaşlar, 26 Ağustos tarihinde inventus üzerinden ekteki sistemi aldım. İlk haftalarda bir sorun yaşamadım her şey güllük gülistanlıktı fakat bu 10 gündür bilgisayarıma yeni bir tek dosya indirmeme rağmen her gün WattMan hatası almaya başladım. Hatta bugün 30 dakika aralıklarla 2 kere yaşadım. Memtest uygulamasından RAM'lerimi 4-5 saat çalıştırdım bir hata çıkmadı. İşlemcimi test ettim onda da bir sorun çıkmadı. FurMark üzerinden 2 saat ekran kartımı test ettim 72 dereceyi geçmedi ve kullanım oranı %97'den aşağıya düşmedi. Fakat M.2 SSD'mi Crystal mark ve adını unuttugum bir diğer M.2 SSD test programında test ettim ve 2200/300lük değerler alıp durdum. Problem nerede anlamıyorum aslında bilgisayarlardanda pek anlamıyorum. Sistem bana Windows kurulu halde geldi ve bende Windows 10 Home keyini temin edip etkinleştirdim ve kullanmaya başladım. Bazı diğer forumlarda da bu problemimi paylaştım ve anakartımın çipsetini güncelledim ve en stabil denilen 6500 XT driverini kurdum fakat problem hala devam ediyor. Ayrıca monitörümde HDMI girişi bulunmuyor böyle bir adaptörle bağlıyorum her şey bunun yüzünden oluyor olabilir mi? Değerli cevaplarınızı bekliyorum.