Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 15 Nisan 2022 #11 4GB VRAM günümüzde bir sorun. (Zamanında 8 yerine kartın kapasite belli yhaaa diyerek 4 GB 5500XT aldım)
4GB VRAM günümüzde bir sorun. (Zamanında 8 yerine kartın kapasite belli yhaaa diyerek 4 GB 5500XT aldım)
N NailÇelik Femtopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #12 gelme istemem dedi: XT versiyonundan az fps alacaksınız ama RX6500XT den çok daha iyi performans alacaksınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu incelersiniz hocam. Gözle görülür bir FPS farkı var. Genişletmek için tıkla... xt olması amd ryzenlerde x mantığı gibi mi ? farkı gördüm
gelme istemem dedi: XT versiyonundan az fps alacaksınız ama RX6500XT den çok daha iyi performans alacaksınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu incelersiniz hocam. Gözle görülür bir FPS farkı var. Genişletmek için tıkla... xt olması amd ryzenlerde x mantığı gibi mi ? farkı gördüm
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #13 NailÇelik dedi: xt olması amd ryzenlerde x mantığı gibi mi ? farkı gördüm Genişletmek için tıkla... @kino hocam RX6600XT ile RX6600 arasındaki fark çok mu ? NailÇelik dedi: XT olması AMD Ryzen'lerde X mantığı gibi mi? Farkı gördüm Genişletmek için tıkla... Benim bildiğime göre RX 6600 XT - RX6600'den yaklaşık 30 FPS daha fazla veriyor.
NailÇelik dedi: xt olması amd ryzenlerde x mantığı gibi mi ? farkı gördüm Genişletmek için tıkla... @kino hocam RX6600XT ile RX6600 arasındaki fark çok mu ? NailÇelik dedi: XT olması AMD Ryzen'lerde X mantığı gibi mi? Farkı gördüm Genişletmek için tıkla... Benim bildiğime göre RX 6600 XT - RX6600'den yaklaşık 30 FPS daha fazla veriyor.
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 15 Nisan 2022 #14 İşlemciden çok daha bariz fark var X'li versiyonlarda.
N NailÇelik Femtopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #15 gelme istemem dedi: @kino hocam RX6600XT ile RX6600 arasındaki fark çok mu ? Benim bildiğime göre RX 6600 XT - RX6600'den 30 FPS daha fazla veriyor. Genişletmek için tıkla... benim baktığım karşılaştırmalarda pek bi fark yok gibi duruyo 20 fps falan daha az veriyo @gelme istemem hocam bu ekran kartı fiyatı düşer mi
gelme istemem dedi: @kino hocam RX6600XT ile RX6600 arasındaki fark çok mu ? Benim bildiğime göre RX 6600 XT - RX6600'den 30 FPS daha fazla veriyor. Genişletmek için tıkla... benim baktığım karşılaştırmalarda pek bi fark yok gibi duruyo 20 fps falan daha az veriyo @gelme istemem hocam bu ekran kartı fiyatı düşer mi
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #16 NailÇelik dedi: benim baktığım karşılaştırmalarda pek bi fark yok gibi duruyo 20 fps falan daha az veriyo Genişletmek için tıkla... Ama RX6600 alabilecek gücünüz varsa RX6500XT aşırı saçma olur. 8VRAM ile akarsınız.
NailÇelik dedi: benim baktığım karşılaştırmalarda pek bi fark yok gibi duruyo 20 fps falan daha az veriyo Genişletmek için tıkla... Ama RX6600 alabilecek gücünüz varsa RX6500XT aşırı saçma olur. 8VRAM ile akarsınız.
N NailÇelik Femtopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #17 gelme istemem dedi: Ama RX6600 alabilecek gücünüz varsa RX6500XT aşırı saçma olur. 8VRAM ile akarsınız. Genişletmek için tıkla... anladım
gelme istemem dedi: Ama RX6600 alabilecek gücünüz varsa RX6500XT aşırı saçma olur. 8VRAM ile akarsınız. Genişletmek için tıkla... anladım
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #18 NailÇelik dedi: benim baktığım karşılaştırmalarda pek bi fark yok gibi duruyo 20 fps falan daha az veriyo @gelme istemem hocam bu ekran kartı fiyatı düşer mi Genişletmek için tıkla... Fiyat hakkında bir şey söylemem çok zor hocam ama bu gidişle biraz zor. NailÇelik dedi: anladım Genişletmek için tıkla... Siz ne tür oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ?
NailÇelik dedi: benim baktığım karşılaştırmalarda pek bi fark yok gibi duruyo 20 fps falan daha az veriyo @gelme istemem hocam bu ekran kartı fiyatı düşer mi Genişletmek için tıkla... Fiyat hakkında bir şey söylemem çok zor hocam ama bu gidişle biraz zor. NailÇelik dedi: anladım Genişletmek için tıkla... Siz ne tür oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ?
N NailÇelik Femtopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #19 gelme istemem dedi: Fiyat hakkında bir şey söylemem çok zor hocam ama bu gidişle biraz zor. Siz ne tür oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... genelde online valorant lol gibi oyunları
gelme istemem dedi: Fiyat hakkında bir şey söylemem çok zor hocam ama bu gidişle biraz zor. Siz ne tür oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... genelde online valorant lol gibi oyunları
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #20 NailÇelik dedi: Genelde Online Valorant LoL gibi oyunları Genişletmek için tıkla... O tür oyunlarda RX 6500 XT size fazlasıyla yetiyor. NailÇelik dedi: Genelde Online Valorant LoL gibi oyunları Genişletmek için tıkla... ASUS DUAL GeForce GTX 1660 SUPER EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı www.gaming.gen.tr Hocam anlık bir indirim geldi. Bu kart RX 6500 XT'den daha iyidir. 6 VRAM'i de cabası.
NailÇelik dedi: Genelde Online Valorant LoL gibi oyunları Genişletmek için tıkla... O tür oyunlarda RX 6500 XT size fazlasıyla yetiyor. NailÇelik dedi: Genelde Online Valorant LoL gibi oyunları Genişletmek için tıkla... ASUS DUAL GeForce GTX 1660 SUPER EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı www.gaming.gen.tr Hocam anlık bir indirim geldi. Bu kart RX 6500 XT'den daha iyidir. 6 VRAM'i de cabası.