4GB VRAM günümüzde bir sorun. (Zamanında 8 yerine kartın kapasite belli yhaaa diyerek 4 GB 5500XT aldım)
XT versiyonundan az fps alacaksınız ama RX6500XT den çok daha iyi performans alacaksınız.
Bu videoyu incelersiniz hocam. Gözle görülür bir FPS farkı var.
@kino hocam RX6600XT ile RX6600 arasındaki fark çok mu ?xt olması amd ryzenlerde x mantığı gibi mi ?
farkı gördüm
XT olması AMD Ryzen'lerde X mantığı gibi mi?
Farkı gördüm
benim baktığım karşılaştırmalarda pek bi fark yok gibi duruyo 20 fps falan daha az veriyo@kino hocam RX6600XT ile RX6600 arasındaki fark çok mu ?
Benim bildiğime göre RX 6600 XT - RX6600'den 30 FPS daha fazla veriyor.
Ama RX6600 alabilecek gücünüz varsa RX6500XT aşırı saçma olur. 8VRAM ile akarsınız.benim baktığım karşılaştırmalarda pek bi fark yok gibi duruyo 20 fps falan daha az veriyo
anladımAma RX6600 alabilecek gücünüz varsa RX6500XT aşırı saçma olur. 8VRAM ile akarsınız.
Fiyat hakkında bir şey söylemem çok zor hocam ama bu gidişle biraz zor.benim baktığım karşılaştırmalarda pek bi fark yok gibi duruyo 20 fps falan daha az veriyo
@gelme istemem hocam bu ekran kartı fiyatı düşer mi
Siz ne tür oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ?anladım
genelde online valorant lol gibi oyunlarıFiyat hakkında bir şey söylemem çok zor hocam ama bu gidişle biraz zor.
Siz ne tür oyunları oynamayı düşünüyorsunuz ?
Genelde Online Valorant LoL gibi oyunları
Genelde Online Valorant LoL gibi oyunları
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.