Bunlar pek güncel değil sanırsam pek bilgim yok güncellik bakımından ama sürücü desteği bitme gibi bir durumu var mı?INNO3D Gtx1660 Super Twın X2 6gb 192bit Gddr6 Dx(12) Pcı-e 3.0 Ekran Kartı(gtx1660supertwinx2) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
INNO3D Gtx1660 Super Twın X2 6gb 192bit Gddr6 Dx(12) Pcı-e 3.0 Ekran Kartı(gtx1660supertwinx2) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
4500₺ bütçeniz varsa bu kart 6500XT'den çok daha iyi
Şimdiye kadar NVIDIA kartlarda güncelleme desteği bitti diyen kimseyi görmedim. Benim 5-6 yıllık RX 570 kartımın bile güncelleme desteği devam ediyor. Bu kartın tahminen bir 5 yılı daha var güncelleme için.Bunlar pek güncel değil sanırsam pek bilgim yok güncellik bakımından ama sürücü desteği bitme gibi bir durumu var mı?
Attığınız linkteki ürün sıfır mı? biri bir soru sormuşta kafam karıştı.Şimdiye kadar NVIDIA kartlarda güncelleme desteği bitti diyen kimseyi görmedim. Benim 5-6 yıllık RX 570 kartımın bile güncelleme desteği devam ediyor. Bu kartın tahminen bir 5 yılı daha var güncelleme için.
Bilemiyorum, yani güvenilirlik açısından hepsiburada ve teknobiyotik daha mantıklı attığım ürüne göre.Attığınız linkteki ürün sıfır mı? biri bir soru sormuşta kafam karıştı.
Galaxy markası bildiğim bir marka. sizce nasıl dır?Bilemiyorum, yani güvenilirlik açısından hepsiburada ve teknobiyotik daha mantıklı attığım ürüne göre.
300₺ daha pahalı ama teknobiyotiğin güvenilir olduğunu söylüyor forumdakiler.
hepsiburada üzerindeki ise 4000₺ ama colorful markası hakkında bilgim yok.
Ben de yıllardır duyuyorum fakat hiç kullanan arkadaşım olmadı. Teknobiyotik de yıllardır sistemlerinde kullandığına göre bir sorun yoktur diye düşünüyorum.Galaxy markası bildiğim bir marka. sizce nasıl dır?
Ben de yıllardır duyuyorum fakat hiç kullanan arkadaşım olmadı. Teknobiyotik de yıllardır sistemlerinde kullandığına göre bir sorun yoktur diye düşünüyorum.
Hocam cevaplarınız için teşekkürler, pcı3 için allanabilecek en iyi ekran kartı bu mu peki?64 Bit olduğu için değil PCIe kısmı x4 genişliğinde olduğu için. Ekran kartlarında bit ile alakalı performans kaybı olmaz.
Hocam teşekkür ederim cevaplarınız için, PCI-3 için en iyi ekran kartı bu mu olur?
Hocam cevaplarınız için teşekkürler, PCi3 için allanabilecek en iyi ekran kartı bu mu peki?
PCI-3.0 için en verimli ekran kartı 1660 Super midir? @d1xl1te
3 veya 4, bu paraya alabileceğiniz en iyisi bu ekran kartı.Hocam teşekkür ederim cevaplarınız için, PCI-3 için en iyi ekran kartı bu mu olur?
Hocam cevaplarınız için teşekkürler, pcı3 için allanabilecek en iyi ekran kartı bu mu peki?
PCI-3.0 için en verimli ekran kartı 1660 Super midir? @d1xl1te
Mesaj hata veriyordu göndermiyor sanıyordum gönderiyormuş bu yüzden üst üste yazdım.
3 veya 4, bu paraya alabileceğiniz en iyisi bu ekran kartı.