Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 20 Şubat 2023 #21 Slenders dedi: ekran kartı %100 işlemciyi hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda %100 kullanıma sahip olamaz, sisteme virüs taraması yapın.
Slenders dedi: ekran kartı %100 işlemciyi hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda %100 kullanıma sahip olamaz, sisteme virüs taraması yapın.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #22 Merdo34 dedi: En düşük ayarlarda %100 kullanıma sahip olamaz, sisteme virüs taraması yapın. Genişletmek için tıkla... Zaten eskiden böyleydi kaçak indirdim dedim oyunu kaçak siteden, ondan böyleydi. Slenders dedi: Zaten eskiden böyleydi kaçak indirdim dedim oyunu kaçak siteden, ondan böyleydi. Genişletmek için tıkla... Formatladım bir daha asla kaçak oyun indirmeyeceğim.
Merdo34 dedi: En düşük ayarlarda %100 kullanıma sahip olamaz, sisteme virüs taraması yapın. Genişletmek için tıkla... Zaten eskiden böyleydi kaçak indirdim dedim oyunu kaçak siteden, ondan böyleydi. Slenders dedi: Zaten eskiden böyleydi kaçak indirdim dedim oyunu kaçak siteden, ondan böyleydi. Genişletmek için tıkla... Formatladım bir daha asla kaçak oyun indirmeyeceğim.