RX 6500XT oyunlarda düşük FPS veriyor

• Konuyu başlatan cnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 1.580
Evet 720p dediğim gibi ve görsel attım ama umarım o şekil atılıyordur yanlış atmamışımdır.

Sen şimdi 720p oynadığın için karta yük binmiyor haliyle işlemciye biniyor daha çok. Senin sorunun monitör. 1080p 144-165Hz bir monitöre geçmen lazım. Keşke ilk baştan söyleseydin monitörün 720p olduğunu. Bu arada en kısa zaman da o PSU'dan kurtul hocam.

Sen şimdi 720p oynadığın için karta yük binmiyor haliyle işlemciye biniyor daha çok. Senin sorunun monitör. 1080p 144-165Hz bir monitöre geçmen lazım. Keşke ilk baştan söyleseydin monitörün 720p olduğunu. Bu arada en kısa zaman da o PSU'dan kurtul hocam.

Yani monitör değişince sorun ortadan kalkar mı diyorsunuz hocam kesin çözüm müdür?

Ayrıca PSU da ekran kartını alırken sıfır almıştım bunu önermişti bir yakınım neden elimden çıkartayım çok mü işlevsiz. @Desiigner

Evet. 720p de karta yük binmiyor çünkü. 1080p bir monitör bulup test etme şansın var mı?

Maalesef yok zaten satın alım gerçekleştirecek paramda yok doğrusu.

En kötü 1080p 144Hz mi olması lazım diyorsun hocam. @Desiigner

Son düzenleme:
Ayrıca PSU da ekran kartını alırken sıfır almıştım bunu önermişti bir yakınım neden elimden çıkartayım çok mü işlevsiz. @Desiigner

Maalesef yok zaten satın alım gerçekleştirecek paramda yok doğrusu.

En kötü 1080p 144Hz mi olması lazım diyorsun hocam. @Desiigner

PSU dandik. Düzgün bir şey alsaydın keşke. En kötü 144Hz olması şart.

PSU dandik. Düzgün bir şey alsaydın keşke. En kötü 144Hz olması şart.

Ekran kartını öneren arkadaşım PSU da önermişti kendisine ileteceğim. Tamam hocam her şey için teker teker teşekkür ederim.

Bu sisteme Ryzen 5 5600 eklesek hayatımızda ne gibi bir değişiklik olur :D @Desiigner @6nowtk

Son düzenleme:
Anakart A320 girişin de giriş seviyesi. O anakarta yatırım yapma. B550 chipset altına önermiyorum o işlemciyi.

Önerdiğin bir işlemci var mı hocam derdimi biliyorsun zaten az çok ona göre bir şey dersen mutlu olurum ayrıca bütçe sorarsan olabildiğince az hatta bütçem yok borçla alacağım.

Önerdiğin bir işlemci var mı hocam derdimi biliyorsun zaten az çok ona göre bir şey dersen mutlu olurum ayrıca bütçe sorarsan olabildiğince az hatta bütçem yok borçla alacağım.

Senin sistemin baştan aşağı değişmesi lazım dostum alınmayacak ne varsa almışsın. Keşke forumda sorsaydın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı