S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Orta ayarlarda 15 FPS alıyorum normal mi bu değerler? İşlemci i3 10100F.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 28 Ocak 2023 #2 İşlemci sanki biraz düşük kalıyor hissiyatı verdi bana ilk aklıma gelen bu oldu. Driver güncellemelerini tamamladınız mı peki ? Artı 0 Eksi
İşlemci sanki biraz düşük kalıyor hissiyatı verdi bana ilk aklıma gelen bu oldu. Driver güncellemelerini tamamladınız mı peki ?
KS KS S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 serdarim35 dedi: İşlemci sanki biraz düşük kalıyor hissiyatı verdi bana ilk aklıma gelen bu oldu. Driver güncellemelerini tamamladınız mı peki ? Genişletmek için tıkla... evett Ekran kartının normalde orta ayarlarda kaç fps vermesi lazım? Artı 0 Eksi
serdarim35 dedi: İşlemci sanki biraz düşük kalıyor hissiyatı verdi bana ilk aklıma gelen bu oldu. Driver güncellemelerini tamamladınız mı peki ? Genişletmek için tıkla... evett Ekran kartının normalde orta ayarlarda kaç fps vermesi lazım?