RX 6500XT sistemde eskiden kasmayan Rust şimdi kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Videoda csvleri nasıl grafik yapacağını anlattım. Müsait olduğumda bakarım. Ölçüm alırken aşt tab atmamak en az 4-5 ölçüm almak gerek.

Hocam dediğinizi ancak sonraki hafta oyuna girdiğimde yapabilirim şu an oyuna girsem bile normal şekilde yaptıklarımı yapmadığımdan sonuçlar çok doğru çıkmayacaktır.

Hocam bir de oyun içinde gösteriyor demişsiniz benimki göstermiyor ve bende overlay kısmı yok.

Hocam dediğinizi ancak sonraki hafta oyuna girdiğimde yapabilirim şu an oyuna girsem bile normal şekilde yaptıklarımı yapmadığımdan sonuçlar çok doğru çıkmayacaktır.

Hocam bir de oyun içinde gösteriyor demişsiniz benimki göstermiyor ve bende overlay kısmı yok.

Sağlıklı ölçüm alacağınız zaman bakalım. İşletim sistemi, oyun, çözünürlük, ayarlar vs gibi detayları da verirsiniz.

Kayıt kaç dakikalık, kaç saniyede bir kayıt aldın bir de kayıt aldığına Alt Tab çektin mi? Bir ara resmen GPU CPU sıfırlanmış ve bu epey uzun süre olmuş. O kadar uzun sürmüş ki ekran kartın bile soğumuş.

1732908868147.png

Format atmayı denedin mi?

Son düzenleme:
Kayıt kaç dakikalık, kaç saniyede bir kayıt aldın bir de kayıt aldığına Alt Tab çektin mi? Bir ara resmen GPU CPU sıfırlanmış ve bu epey uzun süre olmuş. O kadar uzun sürmüş ki ekran kartın bile soğumuş.

Eki Görüntüle 2363059

Format atmayı denedin mi?

Kayıt 3 saatlik Alt Tab atmadım kayıtı durdurup başlattım aslında ama AMD düzgün çalışmıyor o yüzden algılamamış.
Full format atmadım ama 3 kez sıfırladım komple.

10 dakika temiz bir kayıt alırsan tekrar bakalım. Son kısımda aslında GPU da 100% işlemci biraz drop sebebi gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı